Aktualne novice
  1. M. Rodman: Mašič je branilec, ki ima visoko hokejsko inteligenco
  2. Naš Mirko ostaja železar!
  3. Miha Brus: To so bila najlepša leta v mojem življenju!
  4. Železarji začeli s skupnimi treningi
  5. Urban Sodja, srečno na novi poti!

Politika varstva in obdelave osebnih podatkov

Politika varstva in obdelave osebnih podatkov

V HDD SIJ Acroni Jesenice smo zelo pozorni na varovanje osebnih podatkov in spoštujemo zasebnost posameznika. Zavezujemo se, da osebne podatke, pridobljene prek prijavnice na e-novice skrbno varujemo.

Politika zasebnosti ureja zbiranje, hrambo in obdelavo osebnih podatkov, ki jih HDD SIJ Acroni Jesenice od vas zbira ko se naročite na prejemanje vsebin, kot so e-novice.

Vaši podatki bodo uporabljeni izključno za namene obveščanja o novicah vezanih na naš klub, tekmah in hokejskih dogodkih ter za obvestila, povezana z našo dejavnostjo in javnosti ne bodo dostopni. Zbrane podatke bomo varovali v skladu z ZVOP-1, ZVOP-2 in GDPR.

 

Upravljavec

Upravljavec osebnih podatkov v pomenu, kot ga določata Splošna uredba EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR) in veljavni zakon, ki ureja varstvo osebnih podatkov, je:

Hokejsko drsalno društvo Jesenice
Ledarska ulica 4
4270 Jesenice
e-pošta: info@hddjesenice.si

 

Osebni podatki in namen njihove obdelave

Osebne podatke uporabljamo samo za izvajanje aktivnosti HDD Sij Acroni Jesenice in zagotavljanje informiranosti navijačev naročenih na prejemanje e-novic.

Osebne podatke hranimo in obdelujemo predvsem za naslednje namene:

  • ohranjanje stika,
  • obveščanje o prihajajočih dogodkih in aktivnostih,,
  • obveščanje naročnikov e-novic o prihajajočih dogodkih in najnovejših vsebinskih zapisih na naših spletnih straneh,

V kolikor želite prejemati vsebine HDD SIJ Acroni Jesenice (e-novice in vabila na tekme in druge dogodke), prosimo, da izpolnite obrazec na spletni strani. Z izpolnitvijo tega obrazca in potrditvijo posredujete naslednje kontaktne podatke:

  • ime,
  • naslov elektronske pošte,

Osebne podatke, ki so namenjeni izključno splošnemu obveščanju, zbiramo na osnovi prijave na novice.

 

Obdelava OP

Osebne podatke, ki so nam posredovani ob prijavi na e-novice, obdelujemo izključno za namene, za katere so bili pridobljeni.

V želji po nenehnem izboljševanju kakovosti naših storitev v povezavi z elektronskimi sporočili, ki vam jih pošiljamo, spremljamo in obdelujemo tudi podatke o prikazih prejetih sporočil in klikih na povezave v prejetih sporočilih, odjavah, nedelujočih email naslovih ipd.

Podatke obdelujemo tudi za potrebe lastne statistike.

Podatke varujemo z ustreznimi pravnimi in tehničnimi ukrepi ter jih ne posredujemo tretjim osebam, ne posredujemo v druge države, niti ne bogatimo podatkov s podatki iz drugih virov.

Prejemanje obvestil o novicah, tekmah in drugih dogodkih lahko kadarkoli tudi prekinete s klikom na povezavo »Odjava/Unsubscribe from this list«, ki se nahaja v nogi vsakega elektronskega sporočila, ki ga prejmete od HDD SIJ Acroni Jesenice.

 

Upravljanje s podatki

Osebne podatke naročnikov e-novic hranimov sistemu za pošiljanje elektronske pošte (Mailchimp). Ponudniki sistemov spoštujejo zahteve Zasebnostnega ščita EU-ZDA (EU-US Privacy Shield).

 

Čas hrambe osebnih podatkov

Čas hrambe osebnih podatkov, ki so zbarni v namen pošiljanja novic, se hranijo do odjave. Ob morebitnih zakonskih spremembah velja zadevna zakonska uredba.

 

Vaše pravice

V skladu z določili Splošne uredbe EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR) imate pravico do:

  • vpogleda,
  • popravka,
  • izbrisa,
  • prenosljivosti,
  • omejitve obdelave osebnih podatkov,
  • ugovora.

Pri uveljavljanju pravic ali za vse dodatne informacije nam pišite na elektronski naslov: info@hddjesenice.si.

Politika zasebnosti HDD SIJ Acroni Jesenice se lahko v času dopolnjuje, ne obveščamo o vsakokratnih spremembah in dopolnitvah, ki začnejo veljati z objavo.