KULTURA VEDENJA NA DOMAČIH TEKMAH

Cenjeni obiskovalci domačih tekem v dvorani Podmežakla,

spoštujmo zdravje! Ogled tekem v živo je v teh trenutkih odvisen od našega vedenja. Zato prosimo vse zveste obiskovalce tekem, da se držite novih pravil, ki so v skladu z ukrepi za zajezitev širjenja okužb s koronavirusom. Z odgovornim vedenjem in držanjem pravil, bomo lahko skupaj spremljali Železarje na domačih tekmah tudi v prihodnjeOb tem vas obveščamo, da dnevne vstopnice do nadaljnjega niso v prodaji, sezonske vstopnice pa so razprodane.

KULTURA VEDENJA NA DOMAČIH TEKMAH

  1. Pred dvorano ne stojimo v večjih skupinah, razdalja med posamezniki naj bo vsaj 2 metra.
  2. Na vhodu v dvorano naj bo razdalja med ljudmi, ki stojijo v vrsti vsaj 2 metra.
  3. Ob vstopu v dvorano si je obvezno nadeti masko in razkužiti roke. Masko mora vsak posameznik nositi ves čas, ki ga preživi v dvorani, sname jo lahko šele, ko dvorano zapusti.
  4. Imetniki sezonskih vstopnic lahko s seboj pripeljejo svoje otroke do 12. leta starosti. Starši otrok bodo morali na blagajni pred dvorano Podmežakla predložiti svoj in otrokov osebni dokument, izpolniti izjavo o zdravstvenem stanju svojih otrok, za tem pa bodo prpejeli kupon, ki bo otroku omogočil vstop v dvorano.
  5. V dvorani je na tleh označena smer gibanja. Vhod v dvorano (skrajno leva vrata na sedišču) in izhod iz dvorane nista ista.
  6. Vsak posameznik sedi ločeno od ostalih. Med posamezniki morata biti vsaj dva sedeža prosta. Skupaj lahko sedijo člani istega gospodinjstva.
  7. Gledalci med tekmo lahko samo sedijo.
  8. Pijača in hrana na tribuni trenutno nista na voljo.
  9. Pri obisku sanitarij se držite varnostne razdalje in si razkužite roke