Aktualne novice
  1. VABILO NA REDNI OBČNI ZBOR HOKEJSKO DRSALNEGA DRUŠTVA JESENICE
  2. G. Korošec je ponosen, da je nosil jeseniški dres!
  3. Jeklena volja preplavila Podmežaklo
  4. KJE SE JE RODILA JEKLENA VOLJA?
  5. Turnir Jeklena volja – Ulični hokejski turnir

Politika varstva in obdelave osebnih podatkov

Politika varstva in obdelave osebnih podatkov

V HDD SIJ Acroni Jesenice smo zelo pozorni na varovanje osebnih podatkov in spoštujemo zasebnost posameznika. Zavezujemo se, da osebne podatke, pridobljene prek prijavnice na e-novice skrbno varujemo.

Politika zasebnosti ureja zbiranje, hrambo in obdelavo osebnih podatkov, ki jih HDD SIJ Acroni Jesenice od vas zbira ko se naročite na prejemanje vsebin, kot so e-novice.

Vaši podatki bodo uporabljeni izključno za namene obveščanja o novicah vezanih na naš klub, tekmah in hokejskih dogodkih ter za obvestila, povezana z našo dejavnostjo in javnosti ne bodo dostopni. Zbrane podatke bomo varovali v skladu z ZVOP-1, ZVOP-2 in GDPR.

 

Upravljavec

Upravljavec osebnih podatkov v pomenu, kot ga določata Splošna uredba EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR) in veljavni zakon, ki ureja varstvo osebnih podatkov, je:

Hokejsko drsalno društvo Jesenice
Ledarska ulica 4
4270 Jesenice
e-pošta: info@hddjesenice.si

 

Osebni podatki in namen njihove obdelave

Osebne podatke uporabljamo samo za izvajanje aktivnosti HDD Sij Acroni Jesenice in zagotavljanje informiranosti navijačev naročenih na prejemanje e-novic.

Osebne podatke hranimo in obdelujemo predvsem za naslednje namene:

  • ohranjanje stika,
  • obveščanje o prihajajočih dogodkih in aktivnostih,,
  • obveščanje naročnikov e-novic o prihajajočih dogodkih in najnovejših vsebinskih zapisih na naših spletnih straneh,

V kolikor želite prejemati vsebine HDD SIJ Acroni Jesenice (e-novice in vabila na tekme in druge dogodke), prosimo, da izpolnite obrazec na spletni strani. Z izpolnitvijo tega obrazca in potrditvijo posredujete naslednje kontaktne podatke:

  • ime,
  • naslov elektronske pošte,

Osebne podatke, ki so namenjeni izključno splošnemu obveščanju, zbiramo na osnovi prijave na novice.

 

Obdelava OP

Osebne podatke, ki so nam posredovani ob prijavi na e-novice, obdelujemo izključno za namene, za katere so bili pridobljeni.

V želji po nenehnem izboljševanju kakovosti naših storitev v povezavi z elektronskimi sporočili, ki vam jih pošiljamo, spremljamo in obdelujemo tudi podatke o prikazih prejetih sporočil in klikih na povezave v prejetih sporočilih, odjavah, nedelujočih email naslovih ipd.

Podatke obdelujemo tudi za potrebe lastne statistike.

Podatke varujemo z ustreznimi pravnimi in tehničnimi ukrepi ter jih ne posredujemo tretjim osebam, ne posredujemo v druge države, niti ne bogatimo podatkov s podatki iz drugih virov.

Prejemanje obvestil o novicah, tekmah in drugih dogodkih lahko kadarkoli tudi prekinete s klikom na povezavo »Odjava/Unsubscribe from this list«, ki se nahaja v nogi vsakega elektronskega sporočila, ki ga prejmete od HDD SIJ Acroni Jesenice.

 

Upravljanje s podatki

Osebne podatke naročnikov e-novic hranimov sistemu za pošiljanje elektronske pošte (Mailchimp). Ponudniki sistemov spoštujejo zahteve Zasebnostnega ščita EU-ZDA (EU-US Privacy Shield).

 

Čas hrambe osebnih podatkov

Čas hrambe osebnih podatkov, ki so zbarni v namen pošiljanja novic, se hranijo do odjave. Ob morebitnih zakonskih spremembah velja zadevna zakonska uredba.

 

Vaše pravice

V skladu z določili Splošne uredbe EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR) imate pravico do:

  • vpogleda,
  • popravka,
  • izbrisa,
  • prenosljivosti,
  • omejitve obdelave osebnih podatkov,
  • ugovora.

Pri uveljavljanju pravic ali za vse dodatne informacije nam pišite na elektronski naslov: info@hddjesenice.si.

Politika zasebnosti HDD SIJ Acroni Jesenice se lahko v času dopolnjuje, ne obveščamo o vsakokratnih spremembah in dopolnitvah, ki začnejo veljati z objavo.