SEZONSKE VSTOPNICE 2020-21

1920x1080 1 1 1536x864 1

Spoštovani podporniki jeseniškega hokeja,

člani kluba HDD SIJ Acroni Jesenice smo trdno odločeni, da bomo z jekleno voljo in vašo pomočjo tudi v letošnji sezoni storili korak naprej!

Čeprav si vsi želimo polnih tribun, vemo, da zaradi trenutnih razmer pri tem nismo odvisni zgolj od sebe. Kljub temu smo se odločili, da bomo začeli s prodajo sezonskih vstopnic, saj je vsak glas v dvorani Podmežakla še kako pomemben!

Pred vrati je nova sezona, v kateri se bodo Železarji znova dokazovali v Alpski hokejski ligi, državnem prvenstvu in pokalu Slovenije. Prepričani smo, da bomo z mlado in talentirano ekipo tudi letos ciljali visoko. Zato vas pozivamo, da pokažete jekleno voljo in podprete Železarje z nakupom sezonske vstopnice!

x 1DNEVNA VSTOPNICA                       

AHL 8 €
Državno prvenstvo 5 €
Derbiji z Olimpijo 10 €
VIP vstopnica 40 €

x 1SEZONSKA VSTOPNICA 

Za zveste kupce iz pretekle sezone 90 €
Za vse nove kupce 110 €

x 1SEZONSKA VSTOPNICA ZA PODJETJA 600 €

4x prenosljiva sezonska vstopnica za ogled vseh domačih tekem. Celoletno oglaševanje vašega podjetja na velikem ekranu dvorane Podmežakla.
 

x 1SEZONSKA VSTOPNICA ZA SINDIKATE  100 €

Ob 10 prodanih sezonskih vstopnicah vam 1 prenosno sezonsko vstopnico na ime sindikata podarimo.
 
Z nakupom sezonske vstopnice 2020/21 si boste zagotovili svoje mesto v dvorani Podmežakla na vseh domačih tekmah
lige AHL, državnega prvenstva in prijateljskih tekmah (30-35 domačih tekem).
 

POSTANITE JEKLENI NAVIJAČ!

Z nakupom sezonske vstopnice si boste prislužili ime JEKLENEGA NAVIJAČA! Na vašem izbranem sedežu vas bo pričakala
prav posebna nalepka JEKLENI NAVIJAČ 2020/21, ki bo označevala vaš sedež na vseh domačih tekmah v sezoni 2020/21.
*Zaradi trenutne situacije v zvezi s pandemijoCOVID-19 si pridržujemo pravico do spremembe sedežnega reda, a zagotavljamo, da si boste lahko vsako od domačih tekem ogledali na istem sektorju, ki ga boste izbrali ob nakupu sezonske vstopnice.

Vstopnice bodo v prodaji od ponedeljka, 24. 8. 2020, kupiti jih bo možno v času uradnih ur na blagajni pred dvorano Podmežakla, Ledarska ulica 4, 4270 Jesenice, ali z naročilom preko elektronske pošte na anze.pogacar@hddjesenice.si.

URADNE URE

Avgust: PONEDELJEK, TOREK, ČETRTEK in PETEK od 17.00 do 19.00,
                 SREDA od 10.00 do 12.00

September: PONEDELJEK od 17.00 do 19.00,
                          SREDA od 10.00 do 12.00,
                          ČETRTEK od 17.00 do 19.00,
                           ter 1 uro pred začetkom domačih tekem

Vse obiskovalce tekem in ljubitelje hokeja vabimo k nakupu, saj s tem pripomorete k novim uspehom HDD SIJ ACRONI JESENICE in k obstoju hokeja v mestu! Hvala za izkazano zaupanje in nakup!

 

Bel CMYK

 

*OPOMBE v zvezi z ukrepi za preprečevanje širjenja COVID-19. Organizator si pridržuje pravico, da na posameznih tekmah zaradi lastnih potreb ali po navodilu NIJZ spremeni sedežni red in režim prodaje dnevnih vstopnic. Organizator si pridržuje pravico, da za tekme končnice spremeni ceno dnevne vstopnice. Organizator si pridržuje pravico, da se sproti odloča na kateri tekmi bo odprt VIP prostor. Po navodilih NIJZ je število sezonskih vstopnic za prodajo omejeno. Organizator si pridržuje pravico, da v primeru prejetih navodil sstrani upravne enote in NIJZ, izpelje tekmo za zaprtimi vrati.