hddjesenice sezonske 1 820 312

Spoštovani podporniki jeseniškega hokeja,

člani kluba HDD SIJ Acroni Jesenice smo trdno odločeni, da bomo z jekleno voljo in vašo pomočjo tudi v letošnji sezoni storili korak naprej!

Skupaj smo močnejši. Preteklo sezono smo bili prikrajšani na najpomembnejšemu članu kluba – naših navijačev. Neglede na to, ste z nami stali celotno sezono pa čeprav iz domačih naslonjačev preko TV prenosa, ki ga zagotavlja tudi naš partner T-2. Zaradi povezanostinam je uspelo, da so naši fantje dosegli uspehe.

Čeprav si letos vsi želimo polnih tribun, vemo, da zaradi trenutnih razmer pri tem nismo odvisni zgolj od sebe. A vendarle je vaša podporo, dragi navijači ključnega pomena! Kljub temu, da ne vemo, kaj nam bo prihajajoče leto prineslo, pa smo trdno odločeni, da nam bo z jekleno voljo to uspelo. 

Pred vrati je nova sezona, v kateri se bodo Železarji znova dokazovali v Alpski hokejski ligi, državnem prvenstvu, pokalu Slovenije in kot aktualni državni parvaki tudi v Kontinentalnem pokalu. Prepričani smo, da bomo ekipo tudi letos ciljali visoko in vaša podpora bo ključnega pomena. Zato vas pozivamo, da pokažete jekleno voljo in podprete Železarje z nakupom sezonske vstopnice!

 

SEZONSKA VSTOPNICA 2021/2022

 

Postani jekleni navijač! Naroči sezonsko vstopnico.

Na podlagi določil Splošne uredbe o varstvu podatkov dajem soglasje do preklica:
* Za nakup z BON21 ali po akcijski ceni T-2 za lanske imetnike, prosimo pišite na anze.pogacar@hddjesenice.si

URADNE URE PRODAJE SEZONSKIH VSTOPNIC (na blagajni poleg bara Joker): 

TOREK, ČETRTEK – med 17:00 in 19:00 uro
SREDA – med  10:00 in 12:00 uro

2 uri pred pričetkom vsake domače prijateljske tekme

 
 

POSTANITE JEKLENI NAVIJAČ!

Z nakupom sezonske vstopnice si boste prislužili ime JEKLENEGA NAVIJAČA! 
*Zaradi trenutne situacije v zvezi s pandemijoCOVID-19 si pridržujemo pravico do spremembe sedežnega reda, a zagotavljamo, da si boste lahko vsako od domačih tekem ogledali na istem sektorju, ki ga boste izbrali ob nakupu sezonske vstopnice.

 

Vse obiskovalce tekem in ljubitelje hokeja vabimo k nakupu, saj s tem pripomorete k novim uspehom HDD SIJ ACRONI JESENICE in k obstoju hokeja v mestu! Hvala za izkazano zaupanje in nakup!

 

*OPOMBE v zvezi z ukrepi za preprečevanje širjenja COVID-19. Organizator si pridržuje pravico, da na posameznih tekmah zaradi lastnih potreb ali po navodilu NIJZ spremeni sedežni red in režim prodaje dnevnih vstopnic. Organizator si pridržuje pravico, da za tekme končnice spremeni ceno dnevne vstopnice. Organizator si pridržuje pravico, da se sproti odloča na kateri tekmi bo odprt VIP prostor. Po navodilih NIJZ je število sezonskih vstopnic za prodajo omejeno. Organizator si pridržuje pravico, da v primeru prejetih navodil s strani upravne enote in NIJZ, izpelje tekmo za zaprtimi vrati. Organizator si pridružuje pravicu, da je kupec sezonsko vstopnico kupil po lastni volji in je seznanjen, da je možnost, da bodo tekme potekale za zaprtimi vrati in v tem primeru ni opravičen do povračila vrednosti sezonske vstopnice