hddjesenice sezonske 1 820 312

Spoštovani navijači, igrali bomo za Vas!

Po lanski šampionski sezoni, ko smo s preprečljivim zmagoslavjem v Alpski hokejski ligi hokeju na Jesenicah dodali nov kamen v mozaik že tako bogate zgodovine, smo po koncu sezone žal še enkrat znova, a sedaj že kar tradicionalno, vstopili v turbulentno poletno obdobje, “četrto tretjino” hokejskih sezon na Jesenicah, ki so kot po pravilu vselej vroče, polne pričakovanj in skrbi, predlaganih rešitev in na videz nerešljivih izzivov za vse, ki se iskreno trudimo obdržati to tako bogato obteženo ladjo na gladini razburkanega hokejskega morja.

Veseli nas, da nam je uspelo! Hokej se bo na Jesenicah igral tudi v prihajajoči sezoni in čeprav smo si srčno, a zaenkrat neuspešno prizadevali dvigniti nivo še bližje temu, kar si navijači, igralci in vsi spremljevalci jeseniškega hokeja želijo in zaslužijo, bomo storili vse, da ohranimo hokejske Jesenice tam, kjer jim je mesto – čim bližje ali pa kar na vrhu, tako doma, kot v mednarodnem prostoru.

Takoj, ko smo postavili temelje za nadaljevanje zgodbe HDD Sij Acroni Jesenic, smo se lotili vselej zahtevnega kadrovanja. Začrtali smo rdečo nit, ki bo temeljila na domačih hokejistih, mladih fantih in vseh, ki si jeseniški dres zaslužijo in želijo nositi. Čeprav ekipa še ni dokončno sestavljena, pa je že danes jasno, da bo ekipa v novi sezoni konkurenčna, željna zmag in pokalov.

Zavedamo se, da športni ustroj ne deluje brez najpomembnejše komponente v celotni sliki – vas, dragih navijačev. Vsa naša pozornost, ves trud igralcev, vsaka kapljica znoja na ledu in ob njem, vsaka zlomljena palica, vse to je poplačano ob pogledu na ‘polne tribune norih navijačev’. Ko dvorana Podmežakla zadoni in zagori, takrat pošljemo vesoljnemu svetu kristalno jasno sporočilo – da hokej je in bo ostal doma na Jesenicah!

Tudi letos vas bomo krvavo potrebovali, tudi letos bomo igrali za vas! V novi sezoni bomo doma odigrali vsaj 40 članskih tekem, tako v ligi AHL, kot v državnem prvenstvu ter IHL ligi. Predstavljamo vam  tri novosti, katerih boste deležni kupci sezonskih vstopnic:

  1. V sodelovanju z Gorenjsko banko smo pripravili ugodnost za vse kupce in sicer bo Gorenjska banka vsem imetnikom sezonskih vstopnic, ki bodo postali nove stranke banke, priznala 1 leto brezplačnega vodenja Top bančnega paketa in brezplačno odobritev hitrega kredita.
  2. Po zaključeni prodaji sezonskih vstopnic (30.9.2023) bomo na naslednji domači tekmi izmed vseh kupcev sezonskih vstopnic izžrebali 5 srečnežev, ki bodo prejeli bogate praktične nagrade, ki jih bo prispeval partner kluba.
  3. V klubu se že od samega obstoja trudimo biti povezani z lokalno skupnostjo, predvsem pa biti dobrodelni, ter vračati skupnosti v kateri delujemo, zato smo se letos odločili, da bomo hokej približali tudi tistim, ki si sezonske vstopnice drugače ne morejo privoščiti. Ker smo mnenja, da bi moral biti šport dostopen vsem, bomo v sodelovanju z Rdečim križem Jesenice podarili 50 sezonskih vstopnic osebam, ki si želijo ogledati naše tekme, a si tega ne morejo privoščiti.

 

PRODAJA (16. 8. – 30. 9. 2023):

SEZONSKA VSTOPNICA 2023/2024

 

Vstopnice bodo tudi letos naprodaj preko podjetja Moje Karte (www.mojekarte.si). Lahko jih boste kupili na njihovi spletni strani, na vseh njihovih prodajnih mestih (Petrol), na blagajni društva pred dvorano Podmežakla na Jesenicah ali preko spodnjega obrazca.

URADNE URE PRODAJE SEZONSKIH VSTOPNIC (na blagajni poleg bara Joker) od 16. 8. naprej: 

PONEDELJEK: 17:00 – 19:00

SREDA: 17:00 – 19:00

PETEK: 17:00 – 19:00

 

Sindikati in podjetja lahko vstopnice naročite preko elektronskega naslova anze.pogacar@hddjesenice.siNaj nas jeklena volja tudi to sezono popelje do skupnih zmag!

 

*Nakup na blagajni je možen samo z gotovino

 

POSTANITE JEKLENI NAVIJAČ! 

Vse obiskovalce tekem in ljubitelje hokeja vabimo k nakupu, saj s tem pripomorete k novim uspehom HDD SIJ ACRONI JESENICE in k obstoju hokeja v mestu! Hvala za izkazano zaupanje in nakup!

 

OSTALE INFORMACIJE ZA OGLED TEKEM V SEZONI 2023/2024:

  • Cena dnevne vstopnice 8 EUR (redni del tekmovanja)
  • Cena tekem z Olimpijo 10 EUR
  • Prosti vstop do 14. leta v spremstvu starša (starš mora imeti veljavno vstopnico).
 

*Klub si pridružuje pravico do sprememb cene dnevnih vstopnic.

*V primeru, da država odredi zaprtje dvoran klub ne nosi finančnih posledic nakupa vstopnic.

Postani jekleni navijač! Naroči sezonsko vstopnico.

*OPOMBE v primeru ponovnih ukrepov za preprečevanje širjenja COVID-19. Organizator si pridržuje pravico, da na posameznih tekmah zaradi lastnih potreb ali po navodilu NIJZ spremeni sedežni red in režim prodaje dnevnih vstopnic. Organizator si pridržuje pravico, da za tekme končnice spremeni ceno dnevne vstopnice. Organizator si pridržuje pravico, da se sproti odloča na kateri tekmi bo odprt VIP prostor. Po navodilih NIJZ je število sezonskih vstopnic za prodajo omejeno. Organizator si pridržuje pravico, da v primeru prejetih navodil s strani upravne enote in NIJZ, izpelje tekmo za zaprtimi vrati. Organizator si pridružuje pravicu, da je kupec sezonsko vstopnico kupil po lastni volji in je seznanjen, da je možnost, da bodo tekme potekale za zaprtimi vrati in v tem primeru ni opravičen do povračila vrednosti sezonske vstopnice
Na podlagi določil Splošne uredbe o varstvu podatkov dajem soglasje do preklica: