hddjesenice sezonske 1 820 312

Spoštovani podporniki jeseniškega hokeja,

člani kluba HDD SIJ Acroni Jesenice smo trdno odločeni, da bomo z jekleno voljo in vašo pomočjo tudi v letošnji sezoni storili korak naprej! V lanski zenoni, nas je do velikega uspeha ločilo čisto malo, kar pa nam ne bi uspelo z vašo pomočjo in podporo. Polna dvorana Podmežakla, na zadnji domači sezone, je še vedno pred očmi kot bi bilo to včeraj. 

Pred vrati je nova sezona, v kateri se bodo Železarji znova dokazovali v Alpski hokejski ligi, državnem prvenstvu, pokalu Slovenije. Prepričani smo, da bomo ekipo tudi letos ciljali visoko in vaša podpora bo ključnega pomena. Zato vas pozivamo, da pokažete jekleno voljo in podprete Železarje z nakupom sezonske vstopnice!

 

PRODAJA (16. 8. – 31. 8. 2022):

SEZONSKA VSTOPNICA 2022/2023

 
URADNE URE PRODAJE SEZONSKIH VSTOPNIC (na blagajni poleg bara Joker) OD 16. 8. DO 31. 8. 2022: 

PONEDELJEK: 17:30 – 19:00

TOREK: 17:30 – 19:00

SREDA: 17:30 – 19:00

ČETRTEK: 17:30 – 19:00

 

 PRED DOMAČIMI TEKMAMI ( v septembru 2. 9., 6. 9. in 10. 9.)

*Nakup je možen samo z gotovino

*Sezonske vstopnice veljajo za vse tekme z izjemo finala lige AHL.

 
 

POSTANITE JEKLENI NAVIJAČ! 

Vse obiskovalce tekem in ljubitelje hokeja vabimo k nakupu, saj s tem pripomorete k novim uspehom HDD SIJ ACRONI JESENICE in k obstoju hokeja v mestu! Hvala za izkazano zaupanje in nakup!

OSTALE INFORMACIJE ZA OGLED TEKEM V SEZONI 2022/2023:

  • Cena dnevne vstopnice 8 EUR (redni del tekmovanja)
  • Cena tekem z Olimpijo 10 EUR
  • Sezonske vstopnice veljajo za vse tekme z izjemo finala lige AHL.
  • Prosti vstop do 10. leta v spremstvu starša.
 

*Klub si pridružuje pravico do sprememb cene dnevnih vstopnic.

*V primeru, da država odredi zaprtje dvoran klub ne nosi finančnih posledic nakupa vstopnic.

Postani jekleni navijač! Naroči sezonsko vstopnico.

Na podlagi določil Splošne uredbe o varstvu podatkov dajem soglasje do preklica:
*OPOMBE v primeru ponovnih ukrepov za preprečevanje širjenja COVID-19. Organizator si pridržuje pravico, da na posameznih tekmah zaradi lastnih potreb ali po navodilu NIJZ spremeni sedežni red in režim prodaje dnevnih vstopnic. Organizator si pridržuje pravico, da za tekme končnice spremeni ceno dnevne vstopnice. Organizator si pridržuje pravico, da se sproti odloča na kateri tekmi bo odprt VIP prostor. Po navodilih NIJZ je število sezonskih vstopnic za prodajo omejeno. Organizator si pridržuje pravico, da v primeru prejetih navodil s strani upravne enote in NIJZ, izpelje tekmo za zaprtimi vrati. Organizator si pridružuje pravicu, da je kupec sezonsko vstopnico kupil po lastni volji in je seznanjen, da je možnost, da bodo tekme potekale za zaprtimi vrati in v tem primeru ni opravičen do povračila vrednosti sezonske vstopnice