ANŽE PROSTOR NOVI ŽELEZAR!

Sezona se hitro bliža in čas je, da vam predstavimo še enega novega člana, ki se bo v letošnji sezoni preizkusil v prvi ekipi. Nov član ekipe, HDD SIJ Aconi Jesenice, je Anže Prostor.

22-letni branilec je svoje prve hokejske korake naredil v kranjskem Triglavu, kjer je igral večina svoje kariere. V sezoni 2019/20 pa je Anže odletel tudi čez lužo, kjer je igral v ligi NCDC in USPHL Premier. Zadnji dve sezoni pa je svoje hokejsko znanje kalil v dvorani Podmežakla, kjer je v lanski sezoni v rdečem dresu na 31 tekmah dosegel 16 točk.

WhatsApp Image 2022 07 21 at 12.43.28 PM

O odločitvi za povabilo Lovra v člansko ekipo je svoj komentar podal tudi glavni trener Gaber Glavič: ”Anže je močan branilec z dobrim strelom. Pred našim golom je odločen in nasprotniku ne pusti veliko prostora. Ima dobro in močno podajo, kar je pomembno za prehod iz obrambe v napad.”

Ob podpisu članske pogodbe nam je Anže zaupal: ”Prestop iz mladinske v člansko ekipo mi pomeni ogromno, saj s tem vidim, da sem na pravi poti, obenem pa mi daje veliko motivacijo za nadaljnjo hokejsko kariero. Občutki ob podpisu so nepopisni, saj so bile vedno moje sanje zaigrati za člansko ekipo Jesenic. Prav tako pa mi je v veliko čast igrati pred domačo publiko in zastopati članski dres. V sezoni pričakujem, da bom s svojimi sposobnostmi na ledu pomagal doseči čim boljši dosežek ekipe.”

Anže, dobrodošel v članski ekipi.

Delite s prijatelji

Povezano