DSC 4193

Dragi starši, vas in vaše otroke vabimo k vpisu v šolo hokeja.  

 
Na Jesenicah igramo hokej s srcem in skrbimo drug za drugega, ker je ekipa vedno na prvem mestu. Kot ekipa skupaj igramo in skupaj zmagujemo! Biti del ponosne hokejske družine je privilegij, zato vas vabimo, da se nam skupaj z vašim otrokom pridružite.
Hokej na ledu razvija odpornost, odločnost, spoštovanje, pogum, ponos, predanost in ponižnost zato zagotavljamo hokejski program za mlade, s katerimi vzdržujemo najvišje standarde ter hkrati vsem sodelujočim zagotavljamo zabavno in pozitivno izkušnjo. Naše igralce želimo navdušiti, da uresničijo svoj polni potencial, da se naučijo spoštovanja sebe in drugih, da razvijejo miselnost o osebni odgovornosti in samodisciplini, sodelovanju v ekipi ter da jih pripravimo na življenjske izzive – tako na ledu kot tudi izven njega.
Trener mladih hokejistov in vodja mlajših selekcij, Rok Svetina: “Skozi hokej sem pridobil veliko novih izkušenj za življenje. Hokej me je naučil, da so disciplina, nepopustljivost in trdo delo vedno poplačani in pripomorejo k premagovanju izzivov in doseganju ciljev. Spoznal sem veliko prijateljev, s katerimi smo ustvarili veliko nepozabnih spominov na ledu in v garderobi.’’
Tedenski urniki so objavljeni na naši spletni strani – hokejska šola, U-8
Vabimo vas, da nas obiščete na treningu šole hokeja, si trening ogledate v živo in se pogovorite s trenerji. V klubu vam z veseljem odgovorimo na vsa dodatna vprašanja.
Za vse informacije v zvezi z vpisom nam pišite na info@hdjesenice.si ali pokličite na 040 597 545.
Vabljeni k ogledu naslednjega treninga v našem domu v Športni dvorani Podmežakla!
DSC 4193 1