Author picture

Barko Železarjev bo še naprej krmaril Gaber Glavič

Po uspešni lanski sezoni, ko so železarji osvojili Alpsko ligo, je bil eden izmed ciljev tudi podaljšanje pogodbe s trenerjem Gabrom Glavičem, ki ima zagotovo veliko zaslug za prvi osvojeni pokal v Alpski ligi. Z veseljem sporočamo, da bo tudi v sezoni 2023/2024 ekipo vodil nekdanji vratar Jesenic in slovenske reprezentance.

Gaber je po podpisu pogodbe za našo spletno stran povedal: “Vesel sem da bom lahko v domačem okolju nadaljeval z delom, ki me najbolj veseli. Želim si, da bi bila ekipa čim bolj podobna lanski, da bi ohranili dober karakter in zmagovalni duh. V takšnem okolju in s takšnimi fanti mi bo v ponos stati na klopi železarjev tudi v naslednji sezoni!”

Svoje zadovoljstvo ob podpisu pa ni skrival niti direktor Anže Pogačar: “V lanski sezoni je Gaber opravil odlično delo, ki je omogočilo kvalitetne predstave naše ekipe in osvojitev lige AHL. Načrt za prihajajočo sezono je delna pomladitev in dopolnitev ekipe z mladimi, dokazovanja željnimi igralci. Menim, da je za ekipo, ki bo zastopala barve našega kluba v novi sezoni Gaber odličen izbor in pravi profil trenerja, zato me veseli, da ostaja del naše zgodbe tudi v sezoni 2023/24.”

Mesto glavnega trenerja je torej razrešeno, v prihajajočih dneh pa vam bomo razkrili tudi igralski kader ekipe železarjev, ki bo v sezoni 2023/2024 branila naslov prvakov.

Delite s prijatelji

Povezano