Author picture

Čas je, da z jekleno voljo vstopimo v mesec Movember

Tudi v letošnjem novembru se bo ekipa HDD SIJ Acroni Jesenice pridružila akciji Movember. Namen Movembra je opozarjanje širše javnosti na raka prostate, mod, na duševno zdravje in preprečevanje samomora. Rak prostate velja za najpogosteje diagnosticirano obliko raka pri moških, zato je prav, da je širša javnost o njem tudi ustrezno obveščena.

Prav tako, pa smo letošnjo akcijo zasnovali skupaj z našim generalnim pokroviteljem SIJ Acroni iz skupine SIJ, ki z nami že 3. leto zapored soustvarja našo akcijo movember. Skupaj smo z jekleno voljo korakali skozi movembre, pripraviljali tekmovanja za naj železarske brke in za nameček ustvarili tudi Instagram filter, ki ga lahko uporabljate tudi vi, dragi navijači. Ste ga že preizkusili?

ig movember copy

V preteklih letih so se fantje borili »NAJ železarske brke«

Vsako leto so se naši fantje borili za naziv “Naj železarski brki”. V preteklih sezonah ste tako lahko izbirali že med 10 jeseniškimi borci in na koncu, ste bili prav vi tisti, ki ste določili igralca, ki si je prilužil laskavi naziv.

Tudi letos boj za »NAJ železarske brke«

Tudi v letošnjem letu, boste lahko izbirali “Naj železarske brke”, vendar tokrat malo drugače. Vsak teden bo eden izmed železarjev prejel laskavi naziv. Vsak teden boste tako lahko izbirali med 2 hokejistoma in izbrali zmagovalca tedna.

Letos bodo fantje ozavščali še bolj jasno

V tem letu, pa bodo nai fantje še bolj jasno podprli novembersko ozaveščanje o raku na prostati. Tokrat bodo zamenjali tudi svoje drese v katerih bodo odigrali vse novembrske tekme – tako domače kot tudi gostojoče. Na koncu meseca, pa bo drese možno kupiti tudi na dražbi.

Naj nas jeklena volja spremlja tudi skozi tokratno akcijo!

Ena ekipa, eno srce!

Delite s prijatelji

Povezano