ČAS JE ZA DERBI!

Pa je prišel! Težko pričakovani dan, ko boste derbi zopet lahko v živo spreljali v dvorani Podmežakla. Ob 19.00 uri, bodo naši Železarji palice prekrižali z večnimi rivali, ljubljanski zmaji. Udarli se bosta vodilni ekipi lige AHL in ICEHL.

Derbi je hokejski praznik in v lanskem letu nam je bila vsem odvzeta možnost, da ga preživimo skupaj v dvorani Podmežakla. Po več kot enem letu, pa je možnost zopet potrkala na vrata in prav je, da priložnost izkoristite in naše fante podprete s tribun z glasnim navijanjem.

88019660 3449746851707063 7508470747514273792 n

Da pa bo hokejski praznik lahko potekal kar se da nemoteno vas prosimo, da:

– se na tekmo odpravite pravočasno
– se domači navijači na tekmo odpravite peš, zaradi omejenega števila parkirnih mest
– zamenjate svoje vavčerje za letne vstopnice, saj vstop z vavčarji ne bo mogoč
– s seboj prinesete potrdilo PCT, saj vstop brez omenjenega ne bo mogoč

Vstopnice si lahko zagotovite na vseh Petrolovih bencinskih servisih, preko spletnega nakupa na PetrolTickets ali na blagajni dvorane, 2 uri pred pričetkom tekme!

Otroci do 12. leta starosti imajo vstop brezplačen, vendar morajo biti v spremstvu staršev ali skrbnikov, ki izpolnjujejo pogoj PCT.

Prav tako vas obveščamo, da bo dvorana in okolica v času tekme pod video nadzorom, pod vodstvom policije. Prosimo vas, da se izogibate izgredom in ne športnemu obnašanju. Za vsakršne kršitve pred, med in po tekmi v okolici in v dvorani, odgovarja vsak posameznik sam.

NAPOLNIMO TRIBUNE DVORANE PODMEŽAKLA! VSI ZA ŠAMPIONE RDEČE!

Ena ekipa, eno srce! <3

Delite s prijatelji

Povezano