Author picture

December v prazničnem vzdušju tudi na ledu

Kot ste jeseniški navijači že vajeni, vsako leto za vas v določenem obdobju leta pripravimo izdajo posebnih dresov, v katerih se predstavljajo naši Železarji. Nič drugače ni tudi letos!

Med posebnimi dresi se tako znajdejo znameniti črni ob 70-letnici pa roza in modri, ki pa so imeli prav posebno noto ozaveščanja. Morda ste se že spraševali, zakaj v letošnji sezoni naši fantje še niso zamenjali svojih dresov. Zdaj je čas, da fantje zamenjajo svojo vsakodnevno uniformo s tisto prav posebno.

DSC 3099

Da naše fante spremlja jeklena volja in da na ledu puščajo svoje srce, je letos očitno. Prav je, da veselje proslavimo skupaj. Ker noben drug mesec za skupno veselje ni bolj primeren kot december, smo v znak veselega decembra naše Železarje oblekli v drese z motivom prazničnega puloverja (Ugly Christmas sweater)!

V sodelovanju z našim generalnim pokroviteljem SIJ Acroni iz skupine SIJ smo tako pripravili posebno izdajo dresov s pridihom veselega decembra in veselja, ki si ga delimo med seboj.  Veselite se z nami tudi vi in na domačih tekmah podprite Železarje v smešnih prazničnih puloverjih. Vsi, ki boste Železarje na tribunah dvorane Podmežakla podprli v posebnih puloverjih, pa se boste potegovali za super nagrade, ki jih podarja SIJ Acroni iz Skupine SIJ.

WhatsApp Image 2022 12 05 at 6.53.59 PM

Ker vemo, kako pomembni so posebni dresi za vas, zveste navijače, pa boste kmalu lahko postali tudi lastnik enega izmed njih. Za izbrani dres se boste lahko borili na licitaciji, ki bo potekala v začetku januarja.

Naj se praznično vzdušje veselega decembra začne!

Delite s prijatelji

Povezano