Author picture

Domače tekme do nadaljnjega brez gledalcev

Cenjene ljubitelje jeseniškega hokeja obveščamo, da zaradi ukrepov Vlade Republike Slovenije, v zvezi z zajezitvijo širjenja bolezni COVID-19, obisk domačih tekem do nadaljnjega ne bo mogoč. V klubu se zavedamo, da se hokej na Jesenicah igra za ljudi, ki bodo na naslednjih domačih tekmah močno pogrešani. Kljub vsemu pa je zdravje na prvem mestu in treba je storiti vse, da bodo tako naši igralci, kot tudi vi, čim bolj zaščiteni pred virusom. V klubu upamo, da se bo trenutna situacija hitro umirila in da se bomo kmalu spet lahko srečali na tribunah dvorane Podmežakla.

Vse domače tekme si boste lahko brezplačno ogledali na Hokej TV in Tržič TV, ki ga najdete tudi v programski shemi T-2. Po vsaki tekmi boste o rezultatu in poteku tekme obveščeni tudi na naši spletni in Facebook strani. V Facebook in Instagram zgodbah pa boste lahko na tekočem tudi z vsemi našimi zadetki in vmesnimi rezultati med tretjinami.

Društvo HDD SIJ Acroni Jesenice se vsem privržencem zahvaljuje za razumevanje. Ostanite doma in poskrbite za svoje zdravje!

Ena ekipa, eno srce!

 

Delite s prijatelji

Povezano