Author picture

Ekipa bogatejša za 3 mlade hokejiste

Ekipi se bodo v letošnji sezoni pridružili tudi Ahmet Jakupović, Miha Krmelj in Jaša Jenko.

Letošnjo ekipo bodo sestavljali tudi trije mladi nadebudni hokejisti, ki so že od začetka avgusta pridno trenirali s preostalimi Železarji in se tako poiskusili čim bolje dokazati našemu trenerskemu štabu, da si zalužijo mesto v naši ekipi za sezono 2021/2022.

DJF 0788

Svoje mesto v ekipi si je s pridnim delom prislužil Ahmet Jakupović. Ahmet je že dobro poznan med jeseniškimi navijači, saj je v že pretekli sezoni oblekel jeseniški članski dres in se nakoncu s preostalimi Železarji veselil tudi naslova Državnih prvakov.

»Občutki so fenomenalni, igrati za Jesenice je bilo vedno nekaj posebnega. Izpolnile so si mi otroške sanje. Igranje za HDD Jesenice je zame korak naprej v karieri, gre za klub z bogato zgodovino in najboljšimi navijači. Verjamem v cilje, ki smo si jih zadali in veselim se nastopov.« nam je zaupal Ahmet ob tem, ko si je prislužil mesto v ekipi.

DSC 0908 2

Poleg Ahmeta pa si je svoje mesto v ekipi prislužil tudi Miha Krmelj, ki sta bila dolga leta soigraleca v mlajših selekcijah. 20-letni napadalec je otrok jeseniškega hokeja, poleg tega pa je bil tudi član mladih selekcij reprezentance Slovenije. Krasita ga trdo delo in pozitivna energija, ki mu bosta omogočala individualni razvoj.

Miha, ki bo v letošnji sezoni prvič obleke članski dres, nam je ob tem zaupal: ”Občutki, da ostajam v ekipi so perfektni, vesel sem da sem del te ekipe, ki me je sprejela super. Skozi sezono bi rad napredoval na vseh področjih, kjer mi še manjka in želim si, da bi skupaj z ekipo dosegli zastavljene cilje in želje.”

DSC 1156 2

Ekipi pa se bo v prihajajoči sezoni pridružil tudi napadalec Jaša Jenko, ki je večino svoje kariere preživel v dresu Kranja. V vmesnem času se je za dve leti podal čez ocean v Ameriko in si izkušnje tako nabiral tudi v tujini. V lanski sezoni se Jaša vrnil nazaj v orlovo gnezo, kjer je v ligi IHL odigral 21 tekem in dosegel 35 točk.

Ko sem izvedel, da bom igral za Jesenice sem bil izredno vesel, saj odkar sem začel spremljati in igrati hokej sem imel vedno željo zaigrati  v rdečem dresu. Mislim, da je to odlično okolje za razvoj mladega igralca in upam da se bomo s soigralci veselili veliko uspehov. Sam lahko obljubim, da bom vedno dal vse za ekipo.” nam je ob tem zaupal Jaša.

Ahmet, Miha in Jaša dobrodošli!

Delite s prijatelji

Povezano