Eric Pance bo ponovno oblekel rdeči dres!

Jeseniška ekipa počasi le dobiva končno podobo. Naši ekipi se bo v letošnji sezoni ponovno pridružil že vsem dobro poznani Eric Pance.

Eric je igralec, ki je dosegel prvi zadetek v zgodovini lige AHL in bil kot član naše ekipe izbral za najkoristnejšega igralca lige AHL. Gre za izkušenega in kvalitetnega napadalca, ki je v preteklosti pustil v naši ekipi velik pečat v prihodnji sezoni pa bo prevzel eno vodilnih vlog v naši ekipi. Ker je klub z njim že odlično sodeloval smo veseli, da se še tretjič v karieri vrača v rdeči dres.

IMG 0155

Nekaj besed nam je ob podpisu pogodbe zaupal tudi že Eric.

Pozdravljen in dobrodošel nazaj med Železarji. Očitno se dobro počutiš v rdečem, saj boš tretjič v karieri oblekel rdeči dres. Kakšni so občutki ob podpisu pogodbe za Hdd SIj Acroni Jesenice? Res je, na Jesenicah sem se vedno počutil odlično. Zelo sem vesel in hvaležen, da smo se z vodstvom Jesenic uspeli dogovoriti za sodelovanje v prihajajoči sezoni in se že veselim, da ponovno stopim na led s fanti, s katerimi smo se vedno super razumeli. 

V preteklosti si v jeseniškem dresu kazal odlične predstave in dosegel nekaj pomembnih mejnikov kot sta prvi gol v ligi AHL,  postal si najkoristnejši igralec v ligi AHL. Ali je bilo uspešno sodelovanje v preteklosti jeziček na tehtnici za tvoj povratek v Slovenijo in na Jesenice? Ljudje se vedno radi vračamo tja, kjer nas vežejo lepi spomini, tako smo pač narejeni. Zelo pomembno je, da se v določeni sredini počutiš dobro, kajti le takrat lahko to preneseš tudi na led. Zagotovo je bilo uspešno sodelovanje z Jesenicami v preteklosti pomemben dejavnik pri moji odločitvi, zelo pa me veseli tudi dejstvo, da bom letos lahko več časa preživel s svojo družino. 

V ekipi boš imel eno glavnih vlog. Kaj navijači in klub lahko pričakujejo od tebe? Štejem si v čast, da me klub vidi v tej vlogi, kar mi daje samo še večjo motivacijo in odgovornost. Predvsem si želim, da bi kot ekipa nizali dobre rezultate, sam pa se bom po najboljših močeh trudil, da ekipi na tej poti pomagam in prispevam svoj delež  in s tem upravičim zaupanje vodstva kluba in seveda navijačev, ki nas bodo upam lahko letos znova bodrili s tribun in nam bodo kot vedno pripravili odlično vzdušje na tekmah.

IMG 0148

Svoj komentar na prihod Erica, pa je podal tudi glavni trener, Nik Zupančič: »Eric Pance je igralec, ki je Jeseniškim navijačem dobro znan, saj je že uspešno nastopal za naš klub. Odlikuje ga kvaliteten strel, kar posledično pomeni nevarnost za nasprotnikova vrata, drsalno je dober in prinese v igro hitrost, ki je v današnjem hokeju izredno pomembna. Ima lastnosti zaradi katerih je vedno dobro sprejet med soigralci in navijači, zato bo v prihodnji sezoni eden od vodilnih igralcev v ekipi.«

Eric, dobrodošel nazaj!

Delite s prijatelji

Povezano