Finale Alpske lige prihaja Podmežaklo

Težko pričakovan dogodek že trka na vrata. Veliki finale, ki smo ga čakali že nekaj let prihaja v dvorano Podmežakla.

Jutri bodo naši železarji odigrali 2. tekmo velikega finala Alpske hokejske lige, na kateri bodo lovili zaostanek v zmagah v finalni seriji proti ekipi Asiaga.

Zaradi velikega zanimanja za jutrijšnjo tekmo, pa smo za navijače pripravili nekaj nasvetov, za kar se da miren ogled tekme:
– na tekmo se odpravite pravočasno, zaradi možnosti velike gneče na vhodih v dvorano. Vhod v dvorano bo možen od 18.15 ure dalje
– domačim navijačem priporočamo, da se na tekmo odpravijo brez jeklenih konjičkov, zaradi predvidene gneče na parkiriščih dvorane Podmežakla
– pravočasno si zagotovite svojo vstopnico za ogled tekme na vseh Petrolovih servisih ali na spletni strani Petrol Tickets
– nakup vstopnic bo možen tudi na blagajni dvorane Podmežakla od 17.30 ure dalje

Da boste primerno navijaško opremljeni, pa boste pred in med tekmo na posebnih stojnicah lahko našli tudi naše navijaške artikle.

Začetek tekme bo v znamenju himen obeh ekip, ki jih bo zaigrala jeseniški Pihalni orkester. Prvi plošček pa bo na jutrijšni tekmi vrgel dobro poznan smučarski skakalec Cene Prevc. Dolgčas pa nam ne bo niti med tretjinami, ko nas bo prav tako s svojimi sinfonijami bodril pihalni orkester Jesenice. Med 2. in 3. tretjino pa bomo pozdravili zmagovalce mlajših selekcij, ki so že poskrbeli, da je dvorana Podmežakla zaživela v zmagoslavnem sijaju.

Rezervirajte si jutrijšnji večer in podprite naše železarje na finalni poti Alpske hokejske lige. Naj dvorana Podmežakla zasije v vsem svojem sijaju – s polnimi tribunami in vročim vzdušjem.

Se vidimo! Vsi za šampione rdeče!


Delite s prijatelji

Povezano