Author picture

Gašper Glavič ostaja Železar naslednji dve sezoni!

Čas je, da v HDD SIJ Acroni Jesenice obrnemo nov list v jeseniški hokejski zgodbi in začnemo pisati novo poglavje z naslovom SEZONA 2022/23!

Z veseljem sporočamo, da bo v prihodnjih dveh sezonah rdeči dres še naprej ponosno nosil Gašper Glavič!

DSC 4931
Hockey, Jesenice, Alps Hockey League Winner stage (HDD Jesenice – Ritten) , Gasper Glavic, 3-2-2022, (Photo by: Domen Jancic / M24.si)

25-letni napadalec je otrok jeseniške hokejske šole. Članski dres HDD SIJ Acroni Jesenic je prvič obleke v sezoni 2014/15 in do danes v rdečem dresu odigral že rekordnih 376 tekem. V tem obdobju je osvojil štiri naslove državnega prvaka ter dve pokalni lovoriki. V lanski sezoni pa je prvič prevzel vlogo kapetana in se skupaj s preostalimi železarji z uvrstitvijo v finale Alpske hokejske lige zapisal v zgodovino jeseniškega hokeja.  

»Vesel sem da smo se s člani vodstva uspeli dogovoriti o podaljšanju pogodbe še za dve leti. Navdušila me je vizija kluba, ki ne gleda samo v prihodnjo sezono ampak v večletno obdobje.« je ob podpisu svoje veselje z nami delil Gašper Glavič. Zaupal pa nam je tudi svoje osebne ter ekipne cilje: »Osebni cilj za prihodnjo sezono, je še nadgraditi letošnjo, ter svoje izkušnje prenesti na mlajše igralce. Ekipni pa mi je, da osvojimo vsaj eno državno lovoriko, glede alpske lige pa bi samo rekel, kar smo se lani naučili bomo letos dosegli!«

Svoje mnenje je ob podpisu pogodbe z Gašperjem Glavičem podal tudi direktor HDD SIJ Acroni Jesenic, Anže Pogačar: »Vsaka ekipa, ki želi biti uspešna mora biti sestavljena iz različnih lastnosti in osebnosti, ki tvorijo skupaj celoto za uspeh. Poleg znanja, kvalitete, ekipnega duha, trdega dela ekipa potrebuje tudi pripadnost, dušo in srce. Gašper Glavič je naši ekipi pripaden že 8. sezon in je duša ter srce naše ekipe zato me veseli, da ostaja z nami tudi naslednji dve sezoni.«

Gašper, veseli smo da boš tudi naslednji dve sezoni zastopal rdeči dres.

Ena ekipa, eno srce.

Delite s prijatelji

Povezano