Grega Pazlar naslednji novinec v ekipi

Mladi, komaj 19 – letni napadalec Grega Pazlar je naslednji novinec v železarskem dresu. Grega je kar 3 sezone preživel v Beljaku, kjer je igral za njihove mlade selekcije. V začetku lanske sezone se je odločil, da sprejme nov izziv. Preselil se je na Švedsko, kjer pa si je dokaj kmalu poškodoval ramo. Njegovo okrevanje je trajalo do januarja letos, ko se je odločil, da svojo hokejsko kariero nadaljuje na Jesenicah kot član mladinske selekcije. V ligi IHL-19 je v rednem delu nastopil na dveh tekmah, v končnici pa jih je dodal še 9. Z 10 točkami na 11 tekmah je očitno prepričal trenerja Glaviča, da mu ponudi mesto tudi v članski ekipi.

Grega, v prihodnji sezoni boš del članske ekipe. Kakšni so ob tem tvoji občutki in kakšne cilje imaš pred novo sezono?
“Trenutno so občutki fenomenalni. Vedno sem imel željo igrati v prvi ekipi in res sem vesel, da mi je vodstvo kluba ponudilo to priložnost. Cilji za prihajajočo sezono so predvsem, da odigram čim več tekem. Zavedam se, da b potrebno vložiti veliko truda, volje in energije. Želim biti najboljši in igrati najboljši hokej v karieri. Zato imam toliko večjo motivacijo, da v tej sezoni pokažem sebi in ekipi, da lahko napredujem.”

Gaber Glavič, trener: “Grega je velik in močan hokejist. Ima ogromno prostora za napredek ter premore veliko talenta. Kljub temu pa se bo moral zelo hitro navaditi na trdo delo in disciplino v ekipi.”

Delite s prijatelji

Povezano