Author picture

Informacije pred jutrišnjim večnim derbijem

Jutri ob 19.00, bomo odigrali prvo letošnjo domačo tekmo v Alpski hokejski ligi. V goste prihajajo večni tekmeci iz Ljubljane, s katerimi smo se letos pomerili že trikrat. Po slavju na Bledu in pokalu Slovenije, je preteklo soboto sledila slabša predstava Železarjev, ki so v Tivoliju izgubili z rezultatom 6:1. Kljub temu, s porazom nismo izgubili še nobenih točk. Na prvih šestih tekmah proti Olimpiji, KAC II in Steel Wings Linz namreč za končno zmago šteje seštevek dveh odigranih tekem (domače in gostujoče) proti istemu nasprotniku. Fantje, ki bodo premierno oblekli nove rožnate drese, bodo jutri tako lovili zaostanek petih golov. Čeprav se zdi prednost na videz neulovljiva, je pred nami še dolgih 60 minut hokeja, v katerih se lahko zgodi marsikaj, fantje pa pred tekmo napovedujejo boj do zadjega atoma moči.

Ogled tekme v živo bo omogočen vsem imetnikom sezonske vstopnice, dnevnih kart v prodaji ne bo

Tako kot na domači pripravljalni tekmi proti ekipi Pustertala, bomo tudi jutri omogočili vstop v dvorano zgolj lastnikom sezonskih vstopnic in njihovim otrokom do 12. leta starosti. Starši otrok boste morali na blagajni pred dvorano Podmežakla predložiti svoj in otrokov osebni dokument, izpolniti izjavo o zdravstvenem stanju svojih otrok, za tem pa boste prpejeli kupon, ki bo otroku omogočil vstop v dvorano. Tako kot na zadnji tekmi, vas tudi tokrat iskreno naprošamo za upoštevanje vseh pravil, ki so trenutno v veljavi na domačih tekmah v dvorani Podmežakla. Vse o kulturi vedenja najde tukaj. Kupce sezonskih vstopnic, ki vstopnice še nimate v fizični obliki obveščamo, da lahko jutri, med 18.00 in 19.00 na blagajni pred dvorano Podmežakla, svoje voucherje zamenjate za kartico.

Vsem privržencem Železarjev, ki si tekme ne boste mogli v živo ogledati v dvorani Podmežakla sporočamo, da bo Hokej TV tudi tokrat poskrbel za spletni in TV prenos jutrišnjega večnega derbija. Gremo na zmago!

Ena ekipa, eno srce!

Delite s prijatelji

Povezano