Author picture

Jeklena volja bo naše vodilo tudi v prihodnje.

Naše društvo je že pridno začelo pisati novo jeseniško hokejsko sezono. Kljub »udarcem«, ki so nas hitro po osvojitvi naslova pritrdili na realna tla, nismo vrgli puške v koruzo in začeli nabirati moči, ki bodo zastopale rdeče barve v prihajajoči sezoni.

Vse to ne bi bilo mogoče brez jeklene volje, ki nam jo zvesto vliva naš generalni sponzor SIJ Acroni. Jeklena volja, ki združuje jeseniški hokej in jeklarstvo, piše zgodbo o uspehu in zavidanja vrednemu sodelovanju že dolgih 73 let.

4.
Hokejisti na obisku v družbi SIJ Acroni, kjer poleg jekla očitno vlivajo tudi jekleno voljo.

Bogata hokejska dediščina na Jesenicah je pustila neizbrisen pečat na slovenskem športnem področju. Jeseniški hokej je svojo zavidanja vredno obletnico praznoval leta 2018, ko je dosegel okroglo 70. obletnico obstoja.  Na Jesenicah se je uradno vse začelo 6. januarja 1948, ko so ustanovili hokejsko drsalno sekcijo pri Športnem društvu Jože Gregorčič. To je začetek organiziranega hokeja na Jesenicah.

In še danes, 73 let pozneje, hokej na Jesenicah živi. Kljub vzponom in padcem ima pri njegovem obstoju pomembno vlogo prav podpora jeseniških navijačev in, seveda, generalni sponzor SIJ Acroni. V klubu verjamemo, da smo skupaj močnejši in da je pred nami še mnogo uspešnih zgodb, ki bodo nadaljevale hokejsko tradicijoJesenic.

Pred vstopom v novo sezono nam je nekaj spodbudnih besed namenil tudi glavni direktor SIJ Acronija, mag. Branko Žerdoner: »V SIJ Acroniju, skupaj s predhodno jeklarsko družbo, podpiramo jeseniški hokej že od samega začetka in ostajamo glavni sponzor kluba tudi v prihodnji hokejski sezoni. Našim hokejistom želimo mnogo zmagoslavnih trenutkov!«

Jeklena volja je v zadnjih letih postala glavno vodilo naše ekipe. Verjamemo, da bo to vodilo našo ekipo gnalo tudi v prihajajoči sezoni.

Hvala, SIJ Acroni, da skupaj pišemo zgodbo o uspehu!

Delite s prijatelji

Povezano