Author picture

Klub bo tudi naslednja 4. leta vodil g. mag. Peter Bohinec

Na današnjem občnem zborju je potekala tudi volilna skupščina na kateri se je volilo tudi novo vodstvo, ki bo klub vodilo nadaljna 4. leta.

Mesto predsednika z današnjim dnem nadaljuje mag. Peter Bohinec, prav tako pa na mestu direktorja društva ostaja Anže Pogačar. Tako bo s svojimi izkušnjami in pridobljenim znanjem še vedno podpiral temelje društva. Novo imenovano vodstvo kluba od predsednika do upravnega odbora, se bodo tako skupaj z Anžetom in ostalimi akterji, trudili, da se društvo povzpne še višje.   

Peter se je v preteklih 2. letih izkazal za zanseljivega predsednika, ki je barko kluba vodil tako po mirnem kot več kot razburkanem morju pretekli dve sezoni. Kot je povedal na občnem zboru: “Dosegli smo veliko zastavljenih ciljev, nekaj pa jih kljub trudu in borbi nismo uspeli doseči.” A njegov optimizem, mu kljub razbuljivima dvema sezonama ni oplahnilo in verjame, da bo klub v prihodnjih letih rasel.

V nadaljnih 4. letih mu bo ob robu stal Anže Pogačar, kot direktor kluba, izvoljen pa je bil tudi nov upravni odbor, nadzorni odbor in disciplinska komisija, ki jo bodo sestavljali:

Upravni odbor:
Anže Pogačar
Gregor Štampohar
Dr. Ciril Kafol
Aleš Šabeder
Ajas Midžan
Bogdan Knavs

Člani nadzornega odbora:
Brane Jeršin (predsednik)
Vera Pintar
Joža Remar

Disciplinska komisija:
Brane Jeršin
Darko Čorko
Bogdan Kanvs

Kljub trudi in borbi, pa je potrjeno, da bo HDD Jesenice v prihajajoči sezoni rdeče dres zastopal v Alpski hokejski ligi. Predsednik je ob tem pojasnil: “Žal se v tem letu na vabilo ICE Hockey League nismo mogli odzvati zaradi kratkega roka, v katerem bi morali proračun za nadaljana 3. leta. Vsekakor, pa nismo vrgli puške v koruzo in trudili se bomo, da Jesenice v omenjeni ligi nastopijo čim prej.”

Vodstvu kluba iskreno čestitamo in želimo obilo sreče pri vodenju kluba v prihajajočih sezonah.

Delite s prijatelji

Povezano