Lovro Kumanović novi Železar

Ekipa, počasi pridobiva na novi podobi. Del nje pa bo poleg ostalih fantov prihajajoči dve sezoni tudi mladi Lovro Kumanović.

185 cm visoki napadalec, je rojen, 6. marca leta 2004 v Zagrebu. Lovro je svoje prve hokejske korake naredil v domačem Zagrebu. Napadalec, ki velja za zelo perspektivnega hokejista, se je jeseniškemu hokeju priključil že v sezoni 2018-2019, selekciji U-19. Jeseniška stroka je spoznala njegov potencial in ga v ekipi obdržala vse do pretekle sezone. Zdaj, pa je čas da se preizkusi tudi v višji ligi in ob bok stopi izkušenejšim in starejšim igralcem. Zato ga je vodstvo kluba povabilo v člansko ekipo Železarjev, katere član bo naslednji dve sezoni.

WhatsApp Image 2022 06 30 at 7.17.26 PM 1

O odločitvi za povabilo Lovra v člansko ekipo je svoj komentar podal tudi glavni trener Gaber Glavič: “Lovro je zelo hiter in močan napadalec. Zelo tekmovalen, za ekipo pa bi naredi vse. Njegova hitrost po zunanji strani nam bo v ekipi velik doprinos pri hitri tranziciji v napad. Vesel sem da ostaja na Jesenicah”

Svojega navdušenja ob ostanku pa ni skrival niti Lovro: “Veliko mi pomeni, ker imam ta klub že v srcu, čeprav sm šele 4 leta na Jesenicah. Veseli me, da bom del te zgodbe in verjamem, da bomo kot ekipa veliko dosegli. Navdušen sem, ker bom v članski ekipi in verjamem, da se bomo dobro razumeli. Veselim se tudi polnih tribun navijačev in upam, da nas bodo v tej sezoni podpirali kot doslej. Pričakujem trdo delo, borbo za mesto v članski ekipi in seveda čim boljši rezultat na koncu sezone.”

Lovro, dobrodošel pri nas!

Ena ekipa, eno srce.

Delite s prijatelji

Povezano