Luka Ulamec okrepil Železarje!

Mozaik ekipe, HDD SIJ Acroni Jesenice, za prihajajočo ekipo sestavljamo naprej.

Rdeči dres bo v sezoni 2021/22 oblekel tudi Luka Ulamec. 23-letni napadalec, ki prihaja iz Bleda je otrok blejske hokejske šole. Zadnjih šest sezon pa je preživel v  Olimpiji, kjer je v pretekli sezoni na 30 tekmah dosegel 15 točk v ligi AHL.

mail

Luka nam je zaupal tudi nekaj razlogov zakaj se je odločil, da bo v prihajajoči sezoni oblekel rdeči dres: “Za prihod na Jesenice sem se odločil zaradi velike želje po dokazovanju, daljšega igralnega časa in večje vloge v ekipi. Prepričalo me je predvsem dobro preteklo delo z mladimi, ki so zelo napredovali. Tudi sam si želim razvoja svoje igre in Jesenice so pravo okolje in priložnost za to. Čeprav sem v preteklosti igral za Olimpijo, prihajam iz Bleda in sem kot otrok z očetom velikokrat obiskal tekme na Jesenicah. Od nekdaj sem imel željo igrati pred polnimi tribunami jeseniških navijačev. Upam da se situacija s korono popravi do te mere da bom to res doživel, vem pa da me čaka veliko dela in dokazovanja, da me bodo navijači vzeli za svojega.”

Razkril pa nam je še svoje cilje in načrte za prihajajočo sezono: “Cilji za prihajajočo sezono so, da kot  mlada ekipa napredujemo skozi celotno sezono in izboljšujemo igro ter uspešno nastopimo v vseh tekmovanjih Alspki ligi, DP-ju in na Pokalu Slovenije. Osbni cilj pa je, da tudi sam naredim korak naprej v svoji igri in s tem čim bolj pomagam ekipi pri doseganju njenih začrtanih ciljih. Komaj čakam začetek nove sezone in da zaigram v rdečem dresu.”

Luka, dobrodešel na Jesenicah!

Delite s prijatelji

Povezano