Author picture

MARTIN BOHINC NOVI ŽELEZAR!

Naši železarji so že v nizkem startu, saj v ponedeljek uradno začnejo s skupnimi treningi in pripravami na novo sezono. Že na prvem treningu pa se bo ekipi pridružil še en novi obraz.

Del članske jeseniške ekipe bo tudi mladi napadalec, Martin Bohinc. Gre za 22-letnega igralca, ki je prve hokejske korake naredil v Ljubljani. Kot mladinec je večina svoje kariere preigral v dresu Slavije nato pa je prestopil v zmajevo gnezdo, kjer se je tudi dvakrat veselil osvojenega pokala v Alpski hokejski ligi. V lanski sezoni pa je Martin prvič oblekel tudi rdeči dres in za člansko ekipo HD Hidria Jesenice na 27 tekmah dosegel kar 31 točk.

WhatsApp Image 2022 07 30 at 2.53.51 PM

Ob svojem prihodu v člansko ekipo pa nam je Martin zaupal: ”Zelo se veselim, da bom svojo hokejsko kariero nadaljeval na Jesenicah. Prepričan sem da je to prava pot zame in vem, da lahko s svojo igro pripomorem k ciljem kluba. Želim si čimvečkrat nastopati pred polno Podmežaklo in komaj čakam, da oblečem jeseniški dres. Glavni cilj je osvojiti Alpsko ligo in prepričan sem, da nam skupaj lahko uspe.”

Ob podpisu, pa nam je nekaj besed zaupal tudi, glavni trener Gaber Glavič: ”Martin je vsestranski napadalec. Z njim pridobimo širino, saj je dober tako v obrambi kot v napadu. V dvobojih za nikogaršnji plošček je nepopustljiv in spreten tako, da v večini primerov postane zmagovalec.”

Martin, dobrodošel!

Delite s prijatelji

Povezano