Na preizkušnjo prihaja Sašo Rajsar

Ljubitelje jeseniškega hokeja z veseljem obveščamo, da se je ekipi na preizkušnji pridružil naš dobri stari znanec, Sašo Rajsar. 32-letni napadalec, se bo trenerju Mitji Šivicu poskušal dokazati na 14-dnevni preizkušnji. Rajsar je vsem privržencem hokeja na Gorenjskem dobro poznan. Odlikuje ga srčna in borbena igra, njegova točkovna bera pa iz sezone v sezono dokazuje, za kako kakovostnega napadalca gre.

Rajsar se je v svoji bogati hokejski karieri nekajkrat preizkusil v tujini. V sezoni 2007/08 je igral za Danskega prvoligaša Odense Bulldogs. Med letoma 2009 in 2012, ter v sezoni 2017/18, je nosil dres Zagrebškega Medveščaka v ligi EBEL. Večino časa, pa se je Rajsar udejstvoval na slovenskih tleh. V sezoni 2013/14 je za Team Jesenice odigral 36 tekem v ligi INL in dosegel 34 točk. Leto kasneje je postal član novoustanovljenega kluba HDD SIJ Acroni Jesenice, pri katerem je ostal vse do konca sezone 2016/17. V tem času se je v rdečem dresu veselil dveh osvojenih naslovov državnega prvaka, skupaj pa je na 138 odigranih tekmah dosegel kar 185 točk (84 golov in 101 asistenc). S tem je do današnjega dne tretji najuspešnejši igralec po točkah, v celotni zgodovini kluba. Rajsar se je kasneje preselil k našim večnim tekmecem, za katere je odigral tudi celotno lansko sezono. Na 36 tekmah Alpske hokejske lige je za Ljubljančane skupaj dosegel 21 točk.

Krajši komentar o prihodu Saša Rajsarja na preizkušnjo, je podal športni direktor HDD SIJ Acroni Jesenic, Marcel Rodman:

“Naši ekipi se bo v naslednjih dneh pridružil Sašo Rajsar. Sašo je vedno ponosno nosil rdeči dres, naši ekipi pa bi lahko poleg srca dodal globino in izkušnje. Kar nekaj časa že nima stika z ledom, zato smo se dogovorili za 14 dnevni try-out. Nikamor se nam ne mudi, vzeli si bomo čas in nato skupaj dogovorili kako naprej.”.

Delite s prijatelji

Povezano