Author picture

Napolnimo Podmežaklo z baloni! #skupajdovrha

Čeprav nas Železarji znova navdušujejo na ledenih ploskvah, je letošnja sezona precej drugačna od preteklih. Hokej se je v Podmežakli vedno igral, in se vedno bo, za ljudi! A zadnjih nekaj mesecev smo se vsi skupaj morali sprijazniti z dejstvom, da tekme potekajo za zaprtimi vrati. Zato smo se v klubu odločili, da stojišče dvorane Podmežakla med četrtfinalnimi tekmami napolnimo z rdečimi baloni in na tribune vnesemo vsaj malce dodatne energije, ki jo bodo fantje še kako potrebovali v bojih na izpadanje.

Železarji bodo v nedeljo, 28. 3. 2021, in v četrtek, 1. 4. 2021, odigrali dve domači četrtfinalni tekmi. Na obeh obračunih bo stojišče Podmežakle napolnjeno z rdečimi baloni. Ponazarjali bodo fizično prisotnost vsakega izmed vas, ki bo podprl akcijo.

ZAGOTOVITE SI SVOJE BALONE IN SE POTEGUJTE ZA LEPI NAGRADI

Akcijo lahko podprete z nakupom balonov. Vrednost enega balona znaša 5 €. Zagotovite si jih lahko tudi več hkrati. S tem boste povečali svoje možnosti za osvojitev nagrad. Nagradno igro bomo izvedli tako na nedeljski, kot tudi na četrtkovi tekmi. Potegovali se boste za originalni dres Francesca Pinellija, ki ga je Kanadčan nosil na vseh domačih tekmah v času igranja na Jesenicah in originalni dres Žana Usa, ki ga je odlični čuvaj mreže nosil v prvi polovici letošnje sezone. Več balonov boste imeli v lasti, večja bo verjetnost, da boste nagrajenec/nagrajenka prav vi!

V MISLIH SMO TUDI Z IMETNIKI SEZONSKIH VSTOPNIC

Pri pripravi akcije nismo pozabili na imetnike sezonskih vstopnic, ki ste bili prikrajšani za obisk večine letošnjih tekem. Za vsakega izmed vas bomo na tribuno postavili 1 rdeč balon, s katerim boste avtomatično sodelovali v obeh nagradnih igrah. Kljub temu se lahko odločite za nakup dodatnih balonov in s tem povečate svoje možnosti za nagrado.

KAKO SODELUJETE?

Sodelujete tako, da izpolnete spodnji obrazec, vnesete svoje IME in PRIIMEK, vaš ELEKTRONSKI NASLOV in ŠTEVILO BALONOV, s katerimi boste sodelovali v akciji (1 balon = 5 €). Za tem vas prosimo, da za vaše naročilo opravite donacijo, najkasneje do konca sobote, 27. 3. 2021.

PODATKI ZA DONACIJO:

Hokejsko drsalno društvo Jesenice

Ledarska ulica 4

4270 Jesenice

TRR: SI56 6100 0000 7560 818 (DELAVSKA HRANILNICA)

NAMEN: DONACIJA

Pokažite rdeče srce in podprite naš klub! #SKUPAJDOVRHA

EKIPA HDD SIJ ACRONI JESENICE

Delite s prijatelji

Povezano