Author picture

Nejc Brus, se vrača med Železarje!

Naša ekipa se pridno sestavlja dalje. Ekipa, ki jo bo v prihajajoči sezoni 2021/2022, vodil izkušeni trener Nik Župančič, počasi pridobiva na svoji podobi.

Železarjem pa se bo v novi sezoni vnovično priključil tudi Nejc Brus. Branilec, ki bo 24. junija dopolnil 22 let, je že igral za Železarje, in sicer v sezoni 2017/2018. S takratno ekipo pa je Nejc, proslavil tudi naslov državnega prvaka. Sezono kasneje je prestopil k večnemu rivalu, ljubljanski Olimpiji, pri kateri je svoje izkušnje nabiral kar 3 sezone.

IMG 0768

Nejc nam je zaupal kakšni so njegovi občutki, pričakovanja in cilji, ob vrnitvi med rdeče vrste: “Za vrnitev domov sem se odločil zaradi želje po dokazovanju, všeč pa mi je bilo tudi zaupanje, ki ga ima klub v mlade igralce. Prepričan sem, da tukaj lahko naredim le še korak naprej. Moj osebni cilj je, da bom iz dneva v dan boljši in da skupaj z ekipo dosežemo cilje, ki si jih bomo za prihajajočo sezono zadali. Vesel sem in komaj že čakam, da se pridružim ekipi in da prično s pripravami za prihajajočo sezono!

Nejc, dobrodošel zopet Podmežaklo!

Delite s prijatelji

Povezano