Nov obraz v rdečem dresu

Sestava ekipe, ki bo v prihajajoči sezoni branila rdeči dres se počasi in pridno nadaljuje. Ekipo bo zaenkrat sestavljalo kar nekaj že poznanih obrazev, ki so v pretekli sezoni pokazali svoj ponos in borbenost za rdeči dres. Po podpisih Gašperja Glaviča, Erica Panceta, Mihe Logarja in Jaše Jenkota, sta ekipo okrepila tudi Žan Jezovšek in Aljoša Pretnar.

Zdaj pa na Jesenice prihaja nov obraz, ki bo okrepil napad železarjev. Prihajajočo sezono bo rdeči dres nosil tudi mlad Rudolfs Polcs iz Latvije. 21-letni napadalec je bil član vseh selekcij Latvijske reprezentance. V svojih rosnih letih si je nabral že vrsto izkušenj, v zadnjih letih pa je s svojimi predstavami navduševal v članskih selekcijah klubov Dinamo Riga in HK Mogo.

E771BE50 A8A4 4640 9590 FC96EDDEBD9D

O prihodu Rudolfsa, pa nam je nekaj besed zaupal, direktor kluba Anže Pogačar: “V ekipo dodajamo prvega tujega igralca. Glede na našo vizijo, da bomo delali z mladimi igralci je prostor v naši ekipi zaradi svojega znanja, talenta, delavnosti in človeških lastnosti našel tudi 21 letni napadalec Rudolfs Polcs, ki je bil član vseh reprezentančnih selekcij Latvije. Verjamem, da bo skozi svoje predstave upravičil naše zaupanje in zadovoljil pričakovanja navijačev.”

Svojega navdušenja o prihodu na Jesenice, pa ne skriva niti Rudolfs: “Da pridem na Jesenice, sem se odločil ker sem slišal veliko o njih. Dejstvo je, da gre za klub v katerem se bom lahko še bolj razvijal in nadgrajeval svoje hokejsko znanje. Moj glavni cilj je, da se z ekipo povežemo in osvojimo pokal Alpske hokejske lige. Pričakujem pa, da je pred mano zelo zanimivo leto tako na ledu kot ob njem.”

Rudolfs, veseli smo, da si se pridružil naši hokejski družini.

Ena ekipa, eno srce.

Delite s prijatelji

Povezano