Author picture

Novinarska konferenca o ciljih in novostih pred začetkom sezone

Danes smo se v dvorani Podmežakla zbrali z namenom, da skupaj z novinarji zakorakamo v prihajajočo sezono. V VIP prostoru dvorane Podmežakla smo se v dopoldanskem času podružili ob topli kavi in prigrizku, ter skupaj poklepetali o hokeju, slovenskem športu, naših pričakovanjih in še marsičem drugem. Ogledali smo si trening naše ekipe in se za tem odpravili ob ledeno ploskev, kjer je bila celotna naša ekipa novinarjem na razpolago za vprašanja. Temu je sledil uradni del novinarske konference. Dotaknili smo se najbolj zanimivih tem pred začetkom sezone, od dosedanjega dela in priprav ekipe, pa vse do novega sponzorja in naših dolgoročnih ciljev. Ekipa se na prihajajočo sezono pridno pripravlja že od konca pretekle. Kljub temu, da ekipi situacija v času karantene ni dopuščala, da bi se pripravljali skupaj, so fantje pod nadzorom glavnega trenerja pridno trenirali na individualni ravni. Trener Mitja Šivic pravi, da je ekipa dobro pripravljena in da je njihovo kvalitetno delo že zdaj opazno. Pripravljenost je v primerjavi z istim obdobjem lani precej boljša.

DJF 9814Foto: Domen Jančič

V času skupnih treningov je prišlo tudi do manjših kadrovskih sprememb, ki jih je na kratko strnil Marcel Rodman:

“Zaradi neodzivnosti smo se na žalost morali posloviti od mladega branilca Žana Poklukarja. Natančnega razloga za njegovo neodzivnost žal ne vemo, vemo pa, da je z njim vse v redu in da je zdrav, kar je trenutno tudi najpomembnejše. Žanu želimo vse lepo in uspešno nadaljnjo kariero.”

Dotaknili smo se tudi pričakovanj pred pokalom Slovenije. Mitja Šivic je dejal, da se v Tivoli odpravljajo z enim samim ciljem – dvigom pokala.

Na novinarski konferenci se nam je predstavil tudi naš najnovejši sponzor – podjetje T-2. Anže Pogačar je strnil misli glede podpisa z novim sponzorjem:

”Podjetje T-2 je prepoznavna in uspešna blagovna znamka, ki je prepoznala v našem delovanju podobne lastnosti in vrednote, kot jih zagovarjajo sami, zato verjamem, da bo naše sodelovanje dolgoročno in polno uspeha.”.

Komentar je podal tudi predstavnik T-2, gospod Gregor Štampohar:

”Naša želja je, da se vpnemo v lokalno okolje. Mislimo, da je sodelovanje s tako nadobudnim klubom kot je HDD SIJ Acroni Jesenice odlična priložnost, da nam to uspe. Veselimo se prihajajočega sodelovanja.”.

Veseli smo, da se naša sponzorska družina širi. S tem bomo poskrbeli za razvoj in napredek kluba. Ekipa HDD Jesenic se že iskreno veseli sodelovanja in skupnih uspehov s podjetjem T-2.

DJF 9950Foto: Domen Jančič

Na konferenci smo predstavili tudi nova pravila v zvezi z obiskom domačih tekem, ki so posledica trenutnega epidemološkega stanja. Podrobnejša navodila glede varnostne razdalje, vhodnih in izhodnih poti ter drugega vedenja, bomo z vami delili v kratkem.

Že jutri nas čaka prva tekma Pokala Slovenije z mariborskimi Lisjaki. Tekme pokala bodo odigrane za zaprtimi vrati, a si jih boste lahko ogledali na HOKEJ TV, ki ga najdete tudi v programski shemi T-2.

Delite s prijatelji

Povezano