Novinarska konferenca pred sezono 2021/2022

Včeraj smo se v VIP prostoru dvorane Podmežakla družili na novinarski konferenci. Sprva so novinarji obiskali trening naših Železarjev, nato pa smo si vzeli čas za pogovor, kjer smo se dotaknili raznolikih tem za prihajajočo sezono. 

Sprva smo za komentar na iztek Pokala Sovenije povprašali trenerja Nika Zupančiča, ki pravi, da je ekipa na prvih dveh tekam uspešno opravila svoje delo. Za finale, ki smo ga spremljali v soboto pa je mnenja, da je za ljubljansko ekipo že kar težko pripravljalno obdobje, saj so odigrali kakovostnejše tekme. Izkazalo se je, da so hitrejša in močnješa ekipa ter si tako prislužili naslov Pokalnih prvakov.

DJF 7279

Prav tako smo se dotaknili ciljev v prihajajoči sezoni, vezane na Alpsko hokejsko ligo in Kontinentalni pokal, ki naše fante čaka v drugi polovici oktobra v Franciji. 

Izkoristili pa smo tudi priložnost in se zahvalili vsem podpornikom našega kluba. Brez podpore sponzorjev tudi letošnja sezona ne bi bila izvedljiva, zato se vsem podpornikom kluba zahvaljujemo. Prav tako pa smo predstavili podaljšanje sodelovanja s podjetjem T2 d.o.o., ki so že v začetku sezone podprli akcijo sezonskih vstopnic in imetnikom lanskih vstopnic omogočili cenješi nakup. 

Dotaknili smo se tudi tematike organizacije tekem v prihajajoči sezoni, saj je še vedno potrebna prilagoditev zaradi korona virusa. Trenutno je obisk tekem še vedno mogoč, pod pogoji PTC. Direktor Anže Pogačar pa je tudi javno omenil, da bomo poskrbeli za vse potrebno, da bodo navijači lahko hokejske tekme v živo spremljali čim dlje. 

DJF 7416

Ob koncu smo predstavili novega kapetana ekipe, Gašperja Glaviča, ki bo skrbel za ekipo v prihajajoči sezoni. Ob prevzemu funkcije pa je povedal slednje:” To je zame neka nova vloga, po drugi strani pa tudi ne, ker sem zadnji dve leti v ekipi že deloval kot asistent kapetanu. Poleg tega sem se skozi svojo dosedanjo kariero v članski ekipi veliko naučil od vseh kapetanov, ki so vodili to ekipo poleg tega pa sem znanje pridobival od starejših, izkušenih igralcev. Zato je moj cilj po najboljših močeh voditi letošnjo ekipo.”

DJF 7490

Pozdravili pa smo tudi povratek, vsem dobro poznanega Erica Panceta, za katerega smo zelo veseli, da se je odločil obleči rdeči dres. 

Več o novinarski konferenci si lahko ogledate tudi v videu na našem YouTube kanalu – https://youtu.be/HzPW_eTHLSU.

Vsem novinarjem in gostom se iskreno zahvaljujemo za udeležbo in podporo. Zdaj pa je čas, da zakorakamo v novo sezono. Že v soboto nas čaka prva tekma v sklopu Alpske hokejske lige. 

Gremo novim zmagam naproti! 

Delite s prijatelji

Povezano