Author picture

Okrepljena obramba Železarjev

Obveščamo vas, da se je naši ekipi do konca sezone 2021/22 kot posojeni igralec pridružil branilec HK SŽ Olimpija Miha Logar.

Ekipi iz Ljubljane se zahvaljujemo za pomoč pri našem nadaljevanju sezone v Alpski hokejski ligi, kjer nama bo Miha Logar v izjemno pomoč pri doseganju zastavljenih ciljev.

Miha je jeseniškim navijačem že dodobra poznan. V sezonah 16/17 in 17/18, je v Alpski hokejski ligi že zastopal Železarje, za katere je odigral 64 tekem in dosegel 48 točk. Miha pa se je danes Železarjem že pridružil na prvem treningu v dvorani Podmežakla.

Izjavo o okrepitvi obrambe pa je podal tudi direktor kluba Anže Pogačar:

“Prihod novega branilca Miha Logarja ne pomeni, da zgolj krpamo luknje v obrambi ampak naši ekipi dodajamo kvaliteto in izkušnje. Miha je igralec, ki  bo predstavljal za našo ekipo dodano vrednost. Njegov prihod pomeni, da sledimo naši strategiji in ciljem v Alpski ligi. Glede na predstave naše ekipe v rednem delu sezone in osvojeno prvo mesto po rednem delu ni več skrivnost, da si želimo sedaj nabrati moči, sanirati poškodbe nato pa napasti najvišja mesta v ligi AHL. Naši uspehi in zmage pa bodo imeli težo in smisel samo, če bo ekipa imela glasno podporo iz tribun. Zato vse naše podpornike pozivam, da podprejo ekipo, pridejo v dvorano in skupaj odidemo do vrha.”

Miha, dobrodošel.

Ena ekipa, eno srce.

Delite s prijatelji

Povezano