Author picture

Ožbej Rep novi Železar

Avgust se pridno bliža in Železarji bodo kmalu pričeli s svojimi pripravami na novo sezono. Da pa bo vstop v priprave, kar se da uspešen pa naš trenerski štab ne počiva in pridno sestavlja ekipo, ki bo branila rdeče barve.

Rdeča nit našega kluba je ponuditi razvoj mladim in talentiranim igralcev. Prav ta priložnost pa se je nasmehnila komaj 16-letnemu Ožbeju Repu, ki je prejel priložnost, da se v prihajajoči izkaže v članski ekipi. Da je 181 cm visok branilec talenitran, kažejo njegovi uspehi v preteklih sezonah. Ožbej, se je dokazoval v HD Hidria mladi, v pretekli sezoni pa je nastopil tudi v slovenski reprezentanci, kjer je na 5 tekmah dosegel 4 točke.

WhatsApp Image 2022 07 16 at 7.43.51 PM

Zakaj se je komaj 16-letnemu Ožbeju ponudila priložnost za nastop v članski ekipi, pa nam je pojasnil glavni trener Gaber Glavič: “Ožbej je mlad branilec, ki se bo v naši tretjini sposoben sam rešiti nasprotnikovega pritiska in oddati uporaben plošček napadalcem.”

Ožbej pa nam je ob tem zaupal: “Prestop iz mladinske v člansko ekipo mi pomeni veliko, saj sem si od nekdaj želel zaigrati za prvo moštvo svojega kluba. Nobeno mesto mi ni zagotovljeno,svoje mesto si bom moral z učenjem in trdim delom zagotoviti sam. Moja pričakovanja so velika, na induvidualnem nivoju seveda kar se da velik razvoj,ekipni pa definitivno naslov AHL.”

Ožbej, dobrodošel med Železarji!

Delite s prijatelji

Povezano