Author picture

Rožle Bohinc podpisal pogodbo s prvo ekipo

Prvo moštvo Sij Acroni Jesenic je močnejše še za enega člana. Pogodbo s klubom je uradno podpisal mladi branilec Rožle Bohinc.

Rožle Bohinc se je iz Bleda v letošnji sezoni naši ekipi pridružil kot član drugega moštva, a s svojimi dobrimi predstavami hitro dokazal, da je sposoben več kot dostojno barve našega kluba zastopati tudi med “prvokategorniki”. 188 centimetrov visoki 18-letni branilec pa je polnopravni član prve ekipe Železarjev postal po podpisu nove pogodbe.

MDF 5060

Član slovenske reprezentance do 20 let je za naše moštvo v letošnji sezoni že zbral deset nastopov v alpski ligi, v kateri je prav tako že zabeležil tudi asistenco. Po zasluženem podpisu profesionalne pogodbe pa se lahko v prihodnosti nadejamo še več dobrih predstav Rožleta Bohinca v jeseniškem dresu.

Ob podpisu pogodbe s klubom je Bohinc dejal: “Občutki so zelo dobri, v ekipi se počutim res dobro saj so me fantje lepo sprejeli. Poleg tega mi ta prestop daje veliko motivacije za naprej, da postanem čim boljši igralec in po vseh močeh pomagam ekipi, do zastavljenih ciljev. Pričakovanja so velika vemo česa smo z ekipo zmožni in mislim, da nam lahko vse uspe.”

Hkrati pa sporočamo, da se je od ekipe iz osebnih razlogov poslovil Aljoša Pretnar. Za njegov doprinos ekipi se mu iskreno zahvaljujemo in mu želimo obilo uspeha na nadaljni poti.

Ena ekipa, eno srce!

Delite s prijatelji

Povezano