Author picture

Sašo Rajsar je tudi uradno spet Železar

Z veseljem sporočamo, da je Sašo Rajsar uspešno prestal try-out in se tako tudi uradno pridružil Železarjem. 32-letni Rajsar bo v rdečem dresu zaigral prvič po sezoni 2016-17, v kateri se je s soigralci veselil tudi naslova državnega prvaka. Sašo, ki je z doseženimi 185. točkami najuspešnejši igralec v zgodovini kluba, je vesel vrnitve domov. Za našo spletno stran je takole strnil svoje vtise ob povratku na Jesenice:

“Vesel sem, da sem se vrnil nazaj domov. Največ k moji vrnitvi so pripomogli igralci. Z večino se poznamo in z nekaterimi se družimo tudi v prostem času. Imel sem tudi nekaj možnosti za odhod v tujino, a v teh razmerah, kakršne so sedaj, to ni prišlo v poštev, tako da se je odprla možnost povratka na Jesenice. V prejšnjih sezonah smo bili vsako leto v kontaktu, da bi se vrnil nazaj, a je bila vedno kakšna prepreka in na koncu do dogovora ni prišlo. Tudi letos je bilo nekaj težav, saj se ni vedelo kako bo s športom v času epidemije, tako da smo dolgo čakali z dogovorom. Potem smo se dogovorili za dvotedensko preizkušnjo, da dohitim ekipo, ki je bila že kar nekaj časa v trenažnem procesu, ter da vidimo kako bo z igranjem v ligi. Zdaj, ko se je vse umirilo, smo se dogovorili za sodelovanje. Od naše ekipe pričakujem veliko. Že lansko leto so pokazali dobro igro in na koncu igrali najboljši hokej. Tudi letos mislim, da smo s trdim delom lahko med favoriti v ligi!”.

DJF 1492

Sašo, dobrodošel doma! Foto: Domen Jančič

Svoj komentar ob novi pridobitvi v svojem moštvu, je podal tudi trener Mitja Šivic:

“Kar se tiče Saša Rajsarja je tako, da on spada na Jesenice. Mislim, da je to vsem jasno. V tistem zelenem dresu je izgledal popolnoma zgubljen. Zakaj on? Zato, ker ima točno tisto, kar ekipa potrebuje. Je vztrajen, je karakterno močen, zna biti vodja in nam s tem lahko zelo pomaga. Dejstvo pa je, da se je dobro videlo, da ko imamo nekaj poškodovanih, smo zelo kratki. In, ko smo kratki, potem težko sestavimo štiri napade, kot si želimo. S tem lahko igramo naš hokej in Sašo nam bo absolutno zelo koristil. Predvsem zaradi njegovih osebnostnih in hokejskih kvalitet. Z njim v ekipi dobivamo daljšo klop in večjo konkurenco, kar je super!”.

Delite s prijatelji

Povezano