Author picture

SPOROČILO ZA JAVNOST-ODGOVOR VODSTVA KLUBA HDD SIJ ACRONI JESENICE NA ANONIMNO PISMO

Anonimno pismo, ki je bilo včeraj, 15. junija 2020 posredovano na najrazličnejše naslove, je bilo več kot očitno posredovano zgolj z enim samim namenom – zlonamernim namenom očrnitve trenutnega vodstva kluba ter demotivacije ekipe pred pričetkom nove sezone.

Verjamemo, da pismo, ki naj bi ga poslali naši igralci, ni bilo poslano iz naslova naše garderobe, zato vseh drugih navedb, katerih namen je bil zlonamerna očrnitev trenutnega vodstva kluba ter demotivacija ekipe pred pričetkom nove sezone, ne bomo komentirali. Takšni ”udarci” nas delajo le še močnejše in bolj povezane!

V naši garderobi vlada odlično vzdušje in fantje se pridno in motivirano, pripravljajo na novo sezono. Izjavo na poslano anonimno pismo pa so podali tudi igralci, saj omenjeno smatrajo tudi kot napad na njih same.

2020 06 15 210402

Poleg tega je avtor anonimnega sporočila želel očrniti tudi ime našega glavnega pokrovitelja, kar kaže na njegov očiten zlonameren namen – da želi škoditi delovanju kluba! Našemu generalnemu pokrovitelju se za vso podporo iskreno zahvaljujemo.

ENA EKIPA, ENO SRCE!

Jesenice, 16.06.2020

 

Anže Pogačar,

Predsednik kluba HDD SIJ Acroni Jesenice

Delite s prijatelji

Povezano