Tadej Čimžar se vrača!

Jeseniške navijače lahko razveselimo z novico, da se slovenski hokejski reprezentant Tadej Čimžar vrača na led Podmežakle! 31 – letni napadalec, ki se je hokeja naučil v kranjskem Triglavu, je dres Jesenic prvič oblekel v sezoni 2015/2016, ko so železarji igrali še v ligi INL. Štiri sezone kasneje se je prvič odpravil v tujino, okrepil pa je poljski klub KH GKS Katowice. Zadnje 3 sezone je igral v Ljubljani, prvo sezono v Alpski hokejski ligi, zadnji dve pa v ligi ICEHL. Z Olimpijo je v sezoni 2020/21 osvojil tudi naslov prvaka Alpske lige.

Tadej Čimžar: “Zelo me veseli, da se po nekaj letih in z veliko več izkušnjami vračam v klub, na katerega me vežejo lepi spomini in kjer sem se vedno dobro počutil. Cilji so na Jesenicah vedno najvišji, tako da moramo stremeti k ponovitvi prejšnje sezone. Z veliko večino sem že igral, z ostalimi, predvsem mlajšimi, pa sem prepričan, da bomo dobro sodelovali. Prav tako sem seznanjen z načinom dela trenerja Glaviča, tako da se že veselim začetka sezone, zmag ter polnih tribun glasnih navijačev.”

Gaber Glavič, trener: “Vesel sem vrnitve Tadeja Čimžarja na Jesenice. Kot trener si vedno želiš delati s takšnimi igralci. Nepopustljivost, želja za vsakim ploščkom tako na treningu kot na tekmi, je nekaj česar nima vsak igralec. Tadejev karakter bo pravo vodilo mlajšim kako si zaslužiti mesto v ekipi.”

Tadej, dobrodošel nazaj!

Delite s prijatelji

Povezano