Trenutek jeklene volje – izbiramo izjemne ljudi

Zavedamo se, da ste izjemni ljudje med nami. To dokazujete iz dneva v dan, saj delujemo v dobri kondiciji tudi v teh, izzivov polnih časih. Le z vašo predanostjo, marljivostjo in vašo prebujeno jekleno voljo, s katero navdušujete svoje soigralce, navijače, sodelavce, domače in vse nas, krepimo kleni značaj kluba.

Izjemnost želimo nagraditi. Izjemnost, ki nas navdušuje, nas motivira, prebudi v nas »nadnaravno« moč in željo, da segamo više, zmoremo hitreje, se trudimo močneje.

Letošnji februar bo poseben. V sodelovanju z generalnim pokroviteljem družbo SIJ Acroni iz Skupine SIJ – Slovenska industrija jekla in skupaj z vami se želimo posvetiti prepoznavanju izjemnih ljudi, ki so ustvarili neponovljiva dejanja. Imenujemo jih trenutki jeklene volje. Iščemo dejanja, ki so se zgodila v času letošnjega rednega dela Alpske hokejske lige. Železarji so namreč v tej sezoni zabeležili zgodovinski redni del lige, odkar igrajo v Alpski hokejski ligi. Zaupajte nam, kdo ali kateri dosežek je po vašem mnenju tisti, ki bo zmeraj ostal zapisana v naš skupni DNK.

Zakaj trenutek jeklene volje? Ker menimo, da je izjemno dejanje posledica trenutka, hipne odločitve in deluje kot sprožilec, ki vodi v jekleno dejanje s trajnim pečatom. Da posameznik, ekipa ali kolektiv zmore sprejeti takšno odločitev, pa je posledica mnogoterih dejavnikov, med drugim neomajne trdne volje, požrtvovalnosti, solidarnosti, plemenitosti, herojskosti, izjemne osebnosti, integritete, talenta, odločenosti. Tak trenutek jeklene volje pa vodi v izpolnitev in preseganje zastavljenih ciljev.

V navdih vsem nam.

Za izvedbo tako obsežne akcije je vaše sodelovanje ključno. Podajte svoje predloge, imenujte igralca, osebo, ekipo, ki je kakor koli zaslužna za uspehe kluba, ki vas je s svojim izjemnim dejanjem navdušil in si zasluži posebno priznanje. Predloge oddajte na elektronski naslov info@hddjesenice.si ali pa nam ga pošljite v zasebno sporočilo na naših družbenih omrežjih do 28. 2. 2022 s kratko utemeljitvijo, zakaj vas je oseba ali ekipa navdušila.

Naše vodilo je misel Petre Majdič, ambasadorke jeklene volje, ki s svojo zgodbo »zlomljenih reber« na ZOI Vancouver 2010 pooseblja trenutek jeklene volje:

»Nihče ti v življenju ne more dati zagotovila, da boš postal najboljši, vedno pa se lahko zaneseš na svojo jekleno voljo. Ta je edino zagotovilo, da se dan za dnem trudiš postati boljši in dosežeš svoj cilj. Zato prebudi v sebi jekleno voljo.«

Izbor Trenutek jeklene volje bo potekal v vseh 7 družbah Skupine SIJ (SIJ d.d., SIJ Acroni, SIJ Elektrode Jesenice, SIJ SUZ, SIJ Metal Ravne, SIJ Ravne Systems in SIJ ZIP center) in 6 klubih (Odbojkarski klub Fužinar SIJ Metal Ravne, Plavalni klub Fužinar, Odbojkarski klub Prevalje, HDD SIJ Acroni Jesenice, Nogometni klub SIJ Acroni Jesenice in Kegljaški klub SIJ Acroni Jesenice), katerih partner je Skupina SIJ. Izbor pa bo potekal tudi v času zimskih olimpijskih iger v Pekingu, na katerem bomo v sodelovanju z medijskima partnerjema Valom 202 in MMC med 4. in 20. februarjem glasovali za naj jekleni trenutek olimpijskih iger.

Zmagovalec se bo tako postavil ob bok herojskosti vsem drugim nagrajenim osebnostim, ki ustvarjajo trenutke jeklene volje. Izberimo skupaj najbolj zaslužnega: podajte svoje predloge nominacij za trenutek jeklene volje do 28. 2. s kratko utemeljitvijo, žirija bo nato izbrala štiri najbolj navdušujoče finaliste. V drugem delu izbora pa bomo skupaj z glasovanjem v aprilu izbrali »glavnega« zmagovalca.

Skupaj prepoznajmo izjemnost! Nagradimo ljudi s prebujeno jekleno voljo zaradi njihovih dejanj, ki so zaznamovala naše okolje.

SIJ TJV HDD.JESENICE 1920x1080 1

Delite s prijatelji

Povezano