Author picture

Tudi letos »Z jekleno voljo v Movember«

Tudi v letošnjem novembru se ekipa HDD SIJ Acroni Jesenice pridružila akciji Movember, katere namen je opozarjanje širše javnosti na raka prostate in mod, na duševno zdravje in preprečevanje samomora. Rak prostate velja za najpogosteje diagnosticirano obliko raka pri moških, zato je prav, da je širša javnost o njem tudi ustrezno obveščena.

Prav tako tudi letos v akcijo stopamo skupaj z našim generalnim pokroviteljem SIJ Acronijem, ki z nami že četrto leto zapored sodeluje pri naših movembrskih aktivnostih in skupaj z jekleno voljo ozaveščamo o zdravju in boleznih moških.

ig movember

V preteklih letih so se fantje že borili za »NAJ železarske brke«

Vsako leto se naši fantje borijo za naziv “Naj železarski brki”. V preteklih sezonah ste tako lahko izbirali med 10 jeseniškimi borci in na koncu ste prav vitudi izbrali igralca, ki si je prilužil laskavi naziv.

Tudi letos boj za »NAJ železarske brke«

Tudi v letošnjem novembru  boste izbirali “Naj železarske brke”, po enakem principu kot v preteklem letu. Vsak teden boste lahko izbirali med 4 hokejisti in izbrali zmagovalca tedna. Tako bo vsak teden eden od železarjev prejel laskavi naziv.  Ob koncu movembrske akcije pa bo nagrado prejel tudi nekdo od vas, dragi jekleni navijači!

V znak podpore na drsalkah modre vezalke

Da bo podpora še bolj opazna, bodo drsalke naših železarjev krasile modre vezalke. Že v mesecu oktobru so fantje z roza vezalkami izkazovali podporo rožnatemu oktobru, zdaj pa bodo te zamenjale modre vezalke v znak podpore Movembru.

Naj nas jeklena volja spremlja tudi skozi tokratno akcijo!

Ena ekipa, eno srce!

Delite s prijatelji

Povezano