V novi sezoni bo ekipo HDD SIJ Acroni Jesenice vodil Gaber Galvič

Včeraj smo naznanili novico, da klub zapušča glavni trener Nik Zupančič, ki je v pretekli sezoni vodil ekipo železarjev. Vodstvo kluba je iskalo trenerja, ki bo sledil viziji kluba, ki pomeni trdo delo, priložnost za mlade igralce z dodatkom nekaterih izkušenih igralcev. Poleg tega pa je cilj jeseniškega hokeja predvsem tesno sodelovanje med obema kluboma.

IMG 0163

Zato se je vodstvo odločilo, da bo Železarje v novi sezoni ponovno vodil Gaber Glavič. Nekdanji odlični vratar in dolgoletni reprezentan je že opravljal delo glavnega trenerja naše ekipe v sezonah 2017/18 ter 2018/19 in v svoji prvi sezoni skupaj s takratno ekipo v Podmežaklo prinesel novo zvezdico in pokal Slovenije.

Gaber Glavič, bo po nekaj sezonah zopet prevzel trenersko taktirko železarjev, ob tem pa nam je zaupal: “Vesel sem, da bom ponovno lahko vodil člansko ekipo HDD SIJ Acroni Jesenice. Biti na tem mestu je velik izziv in privilegij. Na hokejskih Jesenicah so bili cilji vedno visoki in tako bo tudi v prihodnje.”

Svoj komentar je na ponovno sodelovanje podal tudi direktor kluba, Anže Pogačar: “V zadnjih dneh sva se z Gabrom Glavičem temeljito in odkrito pogovorila o najinih nesoglasjih iz preteklosti. Strinjava se, da kdor dela tudi greši, da nihče ni popoln, da v športu ni prostora za zamere. To pomeni, priložnost za novo sodelovanje. Njegovo trenersko znanje ni vprašljivo, zato je najbolj primeren kandidat za vodenje naše ekipe in sledenju naši rdeči niti, ki je trdo delo in razvoj mladih igralcev. Prihod Gabra na mesto glavnega trenerja članske ekipe tudi dokazuje, da je jeseniški hokej enoten in bomo v prihodnjih sezonah delovali enotno in povezano z roko v roki za dobro vseh. Verjamem, da bo pod njegovim vodstvom ekipa uspešna in bo prinesla zadovoljstvo vsem, ki stiskamo pesti za naše železarje. Obveščam vas tudi, da je to moja edina izjava glede najine preteklosti, saj smo se v klubu odločili, da je fokus vseh, ki delujemo v klubu vezan izključno na našo sedanjost in prihodnost. Hvala.”

Gabru izrekamo toplo dobrodošlico in se veselimo prihajajoče sezone.

Ena ekipa, eno srce.

Delite s prijatelji

Povezano