VEČNI DERBI V POLFINALU DRŽAVNEGA PRVENSTVA

Pred nami je prva tekma državnega prvenstva. V včerajšnjih večernih urah, je v četrtfinalnem obračunu zmago zabeležila ljubljanska Olimpija, ki je tako postala tudi naš nasprotnik v polfinalnem delu prvenstva.

Naša ekipa je v rednem delu tekmovanja zasedala zavidljivo prvo mesto. Izmed vseh odigranih tekem, pa so izgubili le eno – večni derbi, ki so ga gostili večni rivali v dvorani Tivoli. Prvi derbi, ki so ga fantje v letošnji sezoni odigrali prav v dvorani podmežakla, pa so zaključili z zmago 3:0.

DSC 3347 1
Foto: Matias Demšar

Pred nami pa je še zadnji derbi na domačem ledu Dvorane Podmežakla, ki nas čaka v tej sezoni. Jutri ob 18:30 v “Kurjo vas” zopet prihajajo ljubljanski zmaji, s katerimi se bodo naši Železarji, v polfinalni seriji borili, za vstop v finale državnega prvenstva. Prvi polšček na zadnjem derbiju v domači dvorani pa bo vrgel vsem dobro poznani, Denis Porčič – Chorchyp.

Polfinalna serija se bo igrala na dve tekmi, kar pomeni, da v finale napreduje boljši oziroma ekipa, ki bo na dveh tehmah zabeležila večje število zadetkov. To pomeni, da v tokratni seriji odločajo zadetki in ne zmage.

Pomembna pa je tudi vaša podpora s tribun, zato si hitro zagotovite svoje mesto v dvorani, saj je število kart omejeno!

Še nekaj pomembnih informacij za obisk tekme

KARTE:
-> Karte si lahko pravočasno zagotovite tudi na Petrolovih Bencinskih servisih in na Petrol Tickets: https://bit.ly/356JCsI
-> Število obiskovalcev je omejeno (max 750): karte bodo na Petrolovih servisih na voljo le do torka do 12.00 ure. V prodaji pa bo le 350 kart zato POHITITE z nakupom.
-> V primeru, da bodo karte še na voljo po 12.00 uri bo te moč kupiti na blagajni dvorane pred tekmo.
-> Stojišče bo zaradi ukrepov ZAPRTO.

COVID-19 PREDPISI
-> Vstop je možen le s karto, osebno izkaznico in dokazilom o izpolnjevanju PCT (testi: PCR – 48 ur in HAG 24 ur)
-> Pred pričetkom tekme bo na parkirišču pred dvorano na voljo BREZPLAČNO testiranje med 16.00 in 18.00 uro. Na testiranje se odpravite pravočasno za je za izvid potrebno čakati vsaj 15 – 20min.
-> Med tekmo je obvezna uporaba kirurške ali FFP2 maske.
-> Med sedeži mora biti vsaj en prost sedež, zato sedežni red ne velja.

VSTOP V DVORANO:
-> Na tekmo pridite pravočasno – vsaj pol ure pred pričetkom tekme.
-> Vstop v dvorano bo možen od 17:45 ure dalje.

DSC 2895
Foto: Matias Demšar

Že konec tedna, pa naše Železarje čaka začetk Master Rounda v Alpski hokejski ligi, v katerem se bodo borili s prvouvrščenimi 6 ekipami. Naša ekipa tako v master round vstopa s polnimi 4 točkami, ki si jih je prislužila s 1. mestom na lestvici po rednem delu lige.

Celoten koledar si lahko ogledate na: https://hddjesenice.si/koledar/

Delite s prijatelji

Povezano