Author picture

Vrata Železarjev bo varoval tudi Gašper Panjtar

Ekipa že počasi pridobiva na svoji podobi. Pa vendar do danes ni bilo znano, kdo vse bodo čuvaji mreže Železarjev v prihajajoči sezoni 2022/2023.

Kot prvi izmed vratarjev se članski ekipi pridružuje Gašper Panjtar. 20-letni vratar je nase opozoril že pred nekaj leti. V preteklih sezonah se je dokazoval in igral pri HD Hidria in slovenski reprezentaci U-18 in U-20. Otrok jeseniškega hokeja in zvesti član jeseniških mlajših selekcij, je svojo priložnost za rast in treniranje s člani že prejel v sezoni 2020/21, ko je k članom pristopil kot posojen vratar. Letos pa je Gašper dobil priložnost, da se kot član ekipe vratarjev dokaže v večjih čevljih.

WhatsApp Image 2022 07 09 at 4.47.44 PM

Odločitev kluba za povabilo Gašperja v člansko ekipo je komentiral trener vratarjev, Aleksander Petrov: “Gašper je že pred nekaj leti začel dokazovati, da je pripravljen garati za uspehe in svoj razvoj. Verjamem, da je velik potencial in da bo v ekipo doprinesel veliko motivacije in zagona, ki ga ima. Moja pričakovanja zanj so visoka a verjamem, da jih bo s svojo energijo in željo po razvoju brez težav dosegel.”

Svojega veselja pa ob svojem prihodu k članski ekipi ni skrival niti Gašper: “Od začetka moje hokejske poti sem bil član mlajših selekcij na Jesenicah, zato mi je bila vedno prva želja, da bi branil za člansko ekipo Jesenic pred polno Podmežaklo. Vesel sem, da bom imel priložnost nastopati stopničko višje kot v prejšnjih sezonah. Ekipi bom z obrambami pomagal do novih zmag. V novi sezoni pričakujem, da bomo čim večkrat napolnili Podmežaklo in domov prinesli vsaj eno lovoriko, ki nam je lanko leto ni uspelo osvojiti.”

Gašper, dobrodošel v članski ekipi!

Delite s prijatelji

Povezano