Vse domače tekme AHL do konca sezone na Šport TV

Ljubitelje najhitrejše moštvene igre na svetu obveščamo, da si boste lahko vse domače tekme Jesenic v AHL ogledali na programih Šport TV. Ekipa Šport TV bo poskrbela za kakovostne prenose, ki bodo postregli tudi z zanimivimi pogovori pred in med samim srečanjem.

Več o dogovoru s Šport TV nam je zaupal direktor HDD SIJ Acroni Jesenice, Anže Pogačar:

“Jeseniški hokej se ponaša s široko bazo navijačev širom Slovenije, zato nas veseli, da smo uspeli skleniti partnerstvo s Šport TV, ki pomeni, da bodo predstave naših Železarjev lažje dostopne vsem našim navijačem. Verjamem, da bomo skupaj s Šport TV, skozi naš skupni projekt, povečali zanimanje javnosti za spremljanje hokeja na ledu. Velika hvala g. Podrekarju in ekipi Hokej TV, ki so v zadnjih letih skrbeli, da smo bili vidni. Želim si, da še naprej delujejo v slovenskem hokeju in podpirajo slovenske klube. Hvala tudi g. Bogovcu za izkazano zaupanje, ekipi Šport TV pa za sklenjeno partnerstvo. Naj bodo prenosi naših tekem na kanalih Šport TV majhno darilo vsem našim navijačem, ki ne morejo spodbujati naše ekipe v živo v dvorani Podmežakla.”

V mesecu februarju si boste lahko na programih Šport TV 1 in Šport TV 2 ogledali 5 domačih tekem. Prva bo na sporedu že v četrtek, ko v goste prihaja ekipa Kitzbühela.

Februarske domače tekme

  • četrtek, 4. 2. 2021, ob 20.00: HDD SIJ Acroni Jesenice – EC Die Adler Stadtwerke Kitzbühel
  • nedelja, 7. 2. 2021, ob 17.15: HDD SIJ Acroni Jesenice – VEU Feldkirch
  • torek, 23. 2. 2021, ob 20.00: HDD SIJ Acroni Jesenice – Red Bull Hockey Juniors
  • četrtek, 25. 2. 2021, ob 20.00: HDD SIJ Acroni Jesenice – Rittner Buam
  • sobota, 27. 2. 2021, ob 17.15: HDD SIJ Acroni Jesenice – Migross Supermercati Asiago Hockey

Dobrih tekem torej ne bo manjkalo, zato ste toplo vabljeni v družbo prve slovenske športne televizije!

Obveščamo vas tudi, da bo podjetje Vprašaj d.o.o., ki ima v lasti Hokej TV in Tržič TV, še naprej skrbelo za spletne in TV prenose domačih tekem Jesenic na svojih programih.

Delite s prijatelji

Povezano