Z jekleno voljo v Movember

Tudi v letošnjem novembru se bo ekipa HDD SIJ Acroni Jesenice, skupaj z generalnim sponzorjem SIJ Acroni, pridružila akciji Movember. Kljub trenutni situaciji, povezani s Covid-19, ne smemo pozabiti na druge bolezni. Namen Movembra je opozarjanje širše javnosti na raka prostate, mod, na duševno zdravje in preprečevanje samomora. Rak prostate velja za najpogosteje diagnosticirano obliko raka pri moških, zato je prav, da je širša javnost o njem tudi ustrezno obveščena.

5 fantov v boj za »NAJ železarske brke«

Pet hokejistov Jesenic se bo tudi letos borilo za laskavi naziv »NAJ železarski brki«. Vsako nedeljo boste lahko na klubski Facebook strani spremljali napredek rasti brkov naših petih hokejistov, zadnjo novembrsko nedeljo, 29. 11. 2020, pa boste prav vi tisti, ki boste izglasovali hokejista z »NAJ železarskimi brki«! Pri tem se boste potegovali za super nagrado, ki jo za vas pripravljamo skupaj z generalnim sponzorjem SIJ Acroni.

Del Movembra ste lahko tudi vi

Za vse navijače smo pripravili posebno presenečenje na našem Instagramu, ki ga bomo z vami delili v naslednjih dneh. Z njimi boste lahko podprli Movember in hokejiste, ki si v tem trenutku že pridno puščajo brke … Z jekleno voljo, seveda. Kajti tudi za puščanje najbolj košatih brkov je daleč najpomembnejša jeklena volja.

Ena ekipa, eno srce!

Delite s prijatelji

Povezano