Author picture

Žan Jezovšek bo ponovno oblekel rdeči dres!

Pri HDD SIJ Acroni Jesenice nadaljujemo s sestavljanjem ekipe za prihodnjo sezono. V mesto rdečega prahu se po enem letu ponovno vrača Žan Jezovšek! Tokrat bo rdeči dres nosil v prihodnjih dveh sezonah.

DJF 5288

Krilni napadalec je v rdečem dresu odigral že tri sezone in se vsakič veselil naslova Državnega prvaka. V zadnji sezoni na Jesnienicah (2020/2021) je Žan za železarje v Alpski hokejski ligi odigral 44 tekem in dosegel kar 53 točk.

Za povratek na Jesenice sem se odločil zaradi odlične vizije jeseniškega hokeja in sem resnično vesel, da smo se z vodstvom kluba lahko dogovorili za sodelovanje v prihodnjih dveh sezonah.” je ob povratku strnil misli Žan Jezovšek. Predstavil pa nam je tudi svoje cilje za prihajajočo sezono: “V prihodnji sezoni si želim predvsem po najboljših močeh pomagati ekipi priti do čim boljših rezultatov. Predvsem si pa kot oseben cilj želim imeti kar se da odlično sezono. Ekipni cilj pa si vsekakor želim, da bi osvojili kakšno od domačih lovorik in seveda napad na sam vrh Alpske hokejske lige.”

Ob vrnitvi Žana je svoj komentar podal tudi direktor kluba, Anže Pogačar: “Žan se še tretjič vrača v naš dres, kar verjetno pomeni, da se v našem okolju dobro počuti. Gre za izrazitega strelca, zato bo imel v ekipi veliko vlogo in odgovornost. V klubu verjamemo v njegove sposobnosti in kvaliteto zato bo Železar najmanj naslednji dve sezoni.

Žan, dobrodošel nazaj!

Delite s prijatelji

Povezano