Zmagovalec »našega« trenutka jeklene volje Jože Remar ob bok Glorii Kotnik

JOŽE REMAR

Vedno poskrbi, da imajo železarji vse pripravljeno za uspehe na in ob ledeni ploskvi.

Jože je tehnični vodja ekipe in po svoji predanosti jeseniškemu hokeju dobro poznan vsem jeseniškim navijačem. Z jeseniških hokejem je doživel že veliko uspehov, pa tudi neuspehov. Kljub vsemu ostaja zvest svojemu klubu in z zanosom opravlja veličastno delo. Njegovo poslanstvo je, da skrbi za igralce in vedno pripravi vse potrebno za njihove uspehe na ledeni ploskvi.

Izjemno dejanje Jožeta Remarja smo skupaj prepoznali kot navdihujoče uresničenje prebujene jeklene volje, kar nam daje motivacijo, vliva optimizem in nas »žene naprej« v uspešno premagovanje ovir na naši hokejski poti. Njegovo dejanje smo v klubu izbrali na podlagi tri mesece trajajočega izbora s pomočjo članov kluba in njegovih podpornikov ter navijačev in je v glasovalnem obdobju prejelo največje število glasov –všečkov in komentarjev.

HDD JESENICE 1920x1080

To je »naš« trenutek jeklene volje 2022. Trenutek, ki se postavlja ob bok izjemnemu dosežku deskarke na snegu Glorie Kotnik in njeni prehojeni poti, polni vzponov in padcev, ki so jo vodili do neprekosljive bronaste medalje na letošnjih zimskih olimpijskih igrah v Pekingu v paralelnem veleslalomu, in dobitnice olimpijskega trenutka jeklene volje po izboru poslušalcev Vala 202 in spletnih obiskovalcev portala MMC. 

Skupaj smo izbrali najzaslužnejšega. Vsem članom kluba in našim zvestim navijačem se zahvaljujemo za sodelovanje.

Čestitamo tudi vsem drugim finalistom izbora Trenutek jeklene volje.

Zmagovalec izbora bo na slavnostnem dogodku, ki bo potekal 25. maja ob 17. uri v Slovenskem olimpijskem izobraževalnem centru (SOIC) v Ljubljani, prejel unikatno skulpturo jeklene volje.

Delite s prijatelji

Povezano