Author picture

ZMAGOVALEC SM LIGE BO ČUVAJ NAŠE MREŽE V NOVI SEZONI!

Dolgo časa smo ugibali, kdo bo v novi sezoni čuvaj naše mreže in čas je, da vam predstavimo vratarja, ki bo zagotovo velik doprinos na poti do uresničitve naših ciljev!

Gol naše ekipe bo v novi sezoni branil 26-letni finski vratar Antti Karjalainen. Gre za 188 centimetrov visokega vratarja, ki ima kljub mladosti obilo izkušenj in znanja. V svoji karieri je namreč že okusil igranje v ligi prvakov, Slovaški ligi, Del2 ligi in bil več sezon član klubov v najmočnejši finski ligi, preizkusil pa se je tudi v Mestis ligi. 

V sezoni 2017/2018 pa je postal tudi zmagovalec najmočnejše Finske lige in bil eden najboljših vratarjev v Mestis ligi.

Ekipi, ki je vse bližje svoji končni podobi, se bo najnovejši član na pripravah pred tekmovalno sezono pridružil 2. avgusta.

private var mobile Containers Data Application EB347F87 41DB 4CDB 8025 8796C3E0EECC tmp F668DBE9 31FA 4430 BADA 2DAD8C17BB5C Image

Ob svojem prihodu na Jesenice pa nam je Antti zaupal: ”O klubu sem slišal veliko dobrih stvari od mojega prijatelja Luke Gračnarja. Predvsem sem si želel najti ekipo, ki ima jasne cilje za sezono in je pripravljena trdo delati, da jih doseže. Prav takšen občutek sem dobil o Jesenicah ob pogovoru z Luko in vodstvom. Veselim se predvsem timskega duha in podpore navijačev. Moj cilj je, da se med sezono razvijam in pomagam ekipi zmagovati, ter tako dosežti zastavljene cilje.“

O prihodu novega vratarja, nam je nekaj besed zaupal, glavni trener Gaber Glavič: ”Anntijeva zgodovina nas navdaja z optimizmon. Je visok vratar, z izkušnjami iz najmočnejše Finske lige, Nemške 2 in Slovaške extra lige. Je izredno discipliniran, deloven in predan hokeju. Z vsem tem bo zgled soigalcem. Naša naloga je, da se bo v jeseniškem dresu dobro počutil, kar je za vratarja zelo pomembno. Dobrodošel med nami.”

Svoj komentar pa je podal tudi direktor kluba, Anže Pogačar:” Veseli me, da smo uspeli skleniti dogovor s še vedno mladim a hkrati izkušenim in kvalitetnim vratarjem. Prepričan sem, da bo eden od nosilcev naše ekipe, dodana vrednost za ekipo in oseba od katere se bodo lahko učili tudi naši ostali vratarji. Verjamem pa, da bodo tudi navijači uživali v njegovih predstavah, ter, da nam bo v pomoč pri doseganju naših zastavljenih ciljev.”

Antti, veseli smo, da boš del naše rdeče družine!

Delite s prijatelji

Povezano